Wyjezdżam do sanatorium i...........(co wtedy myslicie)?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
krisss0070
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 20:29
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Wyjezdżam do sanatorium i...........(co wtedy myslicie)?

Post autor: krisss0070 »

stada-52 hmm no to też masz :) ale niema tego złego coby na dobre nie wyszło ;) ja tez tak myślę jedzenie ,pokój, podróż tym bardziej że jadę 600 km :)
samael nie no nie oto mi chodzi bo zrobić coś głupiego to wcale nie musi się jechać do sanatorium :lol: chodzi mi o to że będę się musiała pilnować żeby co głupiego nie powiedzieć , popatrzeć się na kogoś itd... jestem osobą z poczuciem humoru lubiąca się zabawić ale pozytywnie tego znaczeniu i z głową i do pewnych granic :) ale jak najbardziej jadę po zdrowie i odpoczynek to na 1 miejscu... a tak wg to przy moim kręgosłupie i rehabilitacjach będę wstanie na cokolwiek :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ewa11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2011 19:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: ewa11 »

Wtedy myślę tylko o sobie, to jest czas tylko dla mnie. Nie myślę o pracy i codziennych obowiązkach. W dzień zabiegi a wieczorem parkietoterapia. Zawsze miałam szczęście trafić na miłych i ciekawych ludzi z którymi szybko minął czas sanatoryjny, a teraz pozostały wspomnienia no i pogaduszki przez telefon.
Awatar użytkownika
stada-52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 lip 2012 16:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: stada-52 »

mariolaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2011 20:33

Post autor: mariolaa »

Gdy otrzymuje skierowanie bardzo jestem zadowolona, że będę mogła podreperować swoje zdrówko. kilka dni przed wyjazdem - nie zdążyłam jeszcze wszystkiego pozałatwiać w .. pracy .. w domku. Po analizie..... przecież zrobię to po powrocie. Nie lubię wyjazdów z przesiadkami zwłaszcza w nieznanych mi miejscowościach -bo jednak ten "maleńki" bagaż. Najlepiej aby mnie "coś" przeniosło na miejsce docelowe..
A na miejscu to spotkanie z miłymi osobami - zazwyczaj telepatycznie wybiera się już takie osoby nawet w kolejce w recepcji, z kartą na stołówce - to właśnie "Ty". W większości spotykałam osoby sympatyczne - choć miałam kiedyś w "3" osobę męczącą.
Całe szczęście, że była to 3 - miałyśmy większość. Dlatego teraz albo 1 albo 3. Nie przykładam aż takiej wagi do wyżywienia i luksusu w pokojach. Najważniejsze aby było czysto i smacznie, a przede wszystkim dobre trafione zabiegi. Jedziemy przecież po zdrowie i nie wolno się stresować.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Wszystko mam opnowane..tak mi się wydaje całą noc śpię jak zając na miedzy............ :lol:
forumowicz

Samael grtuluję świeżej myśli..trafione super :!: :!:
forumowicz

Opanowane.sorki ,cięzki dzień :( :( :roll:
Anna 66
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 11 mar 2013 16:32

Post autor: Anna 66 »

Witam :) Jadę pierwszy raz do sanatorium . Ciekawa jestem jak tam będzie. Cieszę się bardzo ,że odpoczne od tej codziennej gonitwy . Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Nawet się nie zastanawiaj bo i tak będzie dobrze tylko jedź z humorem i pozytywnym nastawieniem ;) :)
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Anno, totalnie się wyłączysz od domu, rodzinki i pracy. To będzie czas wyłącznie dla Ciebie :D
ODPOWIEDZ