Zem-Tourist Pustkowo
Re: Zem-Tourist Pustkowo
Ręczniki są wymieniają dwa razy w ciągu turnusu. Jak ktoś musi częściej wystarczy panią sprzątaczkę poprosić.
Więcej na temat tego ośrodka napisałem tu:
http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewtopic.php?f=4&t=4304&p=43200#p43200
link co by forum nie zaśmiecać.
Pozdrawiam.
-
forumowicz
Jak ktoś nie chce to karty brać nie musi, brzy bramie jest domofon, zadzwonisz wjedziesz, wyjedziesz.
Parking płatny (50pln) niestrzeżony.
-
Natusia1980
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 27 sty 2013 22:36
Więc: (w skali od 1-10- gdzie 10 to najlepsze
- lokalizacja- 10, 100-150 m do morza
- zakwaterowanie- 10, pokoje dwu- i trzyosobowe
- w pokojach sztućce, talerzyki, kubki, czajnik, leżaki, parawan na plażę, całkiem duża szafa (byłyśmy w pokoju 3 kobiety i się pomieściłyśmy
- ręczniki wymieniane są co tydzień, w ten sam dzień tygodnia w jaki się przyjechało
- codziennie Panie pokojowe sprzątają pokój (chyba, że ktoś nie potrzebuje)
- obsługa straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie miła
- jedzenie- 10 (oprócz ryb w piątek, dałabym 1)
- dwa wieczorki- zapoznawczy i pożegnalny, ale do 22:00
- no i meritum- od 22:00 cisza nocna, wrrrrrrrrr, ochroniarz pilnował jak chorerka, ale dawaliśmy radę, hehehe
Nie wiem co tu jeszcze napisać. Ah, w samym Pustkowie jest jeden sklep, naprzeciw ośrodka, ceny z kosmosu, rzeczy przeterminowane!!! Ale 5 km dalej w Rewalu jest POLO, więc tam pielgrzymkowaliśmy.
Samo Pustkowo cudne, ale poza sezonem na 300 domów w 3 paliło się światło, ale w sezonie pewnie tętni życiem.
Na moim turnusie było mnóstwo młodych osób, strasznie się zżyliśmy. Starsi zresztą nie odbiegali nastrojami i werwą od nas.
Ogólnie mam wspaniałe wspomnienia, zawarłam kupę nowych i cennych znajomości. Polecam wszystkim bardzo serdecznie.
Nigdy w życiu nie widziałam tylu płaczących mężczyzn na raz- rozstanie było strasznie ciężkie.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
-
Natusia1980
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 27 sty 2013 22:36
Pozdro
Kamery na parkingu są ochroniarz chodzi ale oni za nic nie odpowiadają jak coś się stanie, kamery mają za mały kąt widzenia i są źle zamontowane.
Widok z tych kamer jest fatalny jakość obrazu kiepska jak coś się stanie to i tak nic nie udowodnisz.
Wiem Bo na naszym turnusie jednemu z kuracjuszy lusterko przy aucie ktoś uszkodził i jak poszedł do rejestracji żeby dowiedzieć się co i jak to mu powiedzieli że ma od tego ubezpieczenie samochodu i z tego ma sobie zrobić, bo oni za uszkodzenia pojazdu nie odpowiadają.
Cóż zrobić.
Życzę wszystkim wytrwania.