Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Anka_K pisze:Witam cierpliwych kuracjuszy ....cmok cmok ..., dzisiaj pociąg ma pod górkę, tylko 25 numerków mi ubyło a co tam.. będzie dobrze
Anka K tak jest pociąg prawie się zatrzymał mnie ubyło aż 23 numerki ale od początku miesiąca ubyło 2300 numerków do stanu zerowego pozostało mniej niż 1000 pozdrawiam i czekam na wiosenny wyjazd
A ja podobnie jak Dzigo dziś 4602 . Myślę,że "kartę powołania" dostanę za 4 miesiące a wyjazd czerwiec ? może wcześniej może maj ? Ach ten maj zakochany w tulipanach .... Aby do wiosny
Witam wszystkich czekających w poczekalni. Ja dzisiaj już wsiadam do pendolino i odjeżdżam. Jeszcze w ubiegłym tygodniu byłam 2970 w tej kolejce, a dzisiaj jużz otrzymałam swój bilet do IRENY do Połczyna Zdroju. Wsiadam i jadę choć nie wiem co mnie tam czeka.