Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No to dzisiaj sobie pobuszuję na stole
Witaj Małgosiu
Śniadanko obfite i jest w czym wybierać
Intrygują mnie te ostatnie kanapeczki....co na nich jest ułożone
Przecież to chyba nie smalec
Muszę spróbować
Pozdrawiam Cię Małgosiu oraz naszych głodomorków
i życzę wszystkim miłego i spokojnego dnia
Sobie również
No ja za pizzą nie przepadam...ja raczej jem..nabiał...ryby...sery...mięso i kiełbasa mogą dla mnie nie istnieć...ale to moje zdanie...Jedni jedzą mięso inni ..nabiał
A że Ty lubisz mięcho i kiełbaskę to wiem właśnie zaparzyłam taką ze świniobicia...zapach na cały dom...szkoda ze nie możesz poczuć
Dziien Dobry Śniadaniowiczom!
Wypiję kawkę w mojej ulubinej żółtej filizance.
Śniadanko może troche później, bo musze sobie zostawic miejsce na świeżutką swojską kiełaskę,taką prosto z wędzarni ,jeszcze ciepłą.
Potem jej nie jem przez pół roku do następnego świniobicia.
Pozdrawiam smacznie!