Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Alek pisze:Witaj hania
Wole akurat jego pisoenke "NIKITA" lub "SACRIFACE"
Dla mnie utwory Eltona wszystkie są piękne - Nikita, Sacriface... ect
Podałeś tytuły najbardziej popularnych. "Nikita" jest dla mnie szczególnie ważnym utworem.
Mniej popularne jak np. "Believe" też przepiękne
stada-52 pisze:Tak,słuchając "Nikity"Eltona dostaję "gęsiej skórki".Coś mnie dławi,wwierca się w serce.Czy to jego głos?melodia?a może słowa?
Słowa, muzyka ale chyba przede wszystkim głos Eltona no i jego przezabawne okulary
Pamiętam jak śpiewał przed laty Crocodile rock - nosił wówczas super buty i super okulary
Ja uwielbiam Eltona od zawsze - jego "wolne" utwory wywołują u mnie przyjemny dreszczyk
A któż jak nie Sir Elton John wykonał publicznie tylko raz przepiękny utwór/hymn podczas pogrzebu Lady Di? Wersję dawnego hitu "Candle In The Wind" ze słowami dopasowanymi do nowych okoliczności zmieniając tytuł na "Goodbye English Rose". Jego pierwotna wersja to hołd dla zmarłej w 1962 r. amerykańskiej seksbomby Marilyn Monroe. Gdy rozbrzmiały pierwsze akordy a Elton wydobył z siebie głos to nie było osoby, której łza w oczach by się nie zakręciła. Płakali wszyscy starzy i młodzi, kobiety i mężczyźni na całym świecie. Jak myślicie czy tylko z powodu tragicznej śmierci Diany? Ja myślę, że głos Eltona przyczynił się do tego.