kolejka do sanatorium 2013 rok
- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 sty 2012 09:40
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
Re: kolejka do sanatorium 2013 rok
Ollalaola myślę, że nalepiej zadzwonić bo wtedy od razu sie dowiesz co ewentualnie możesz zrobić w tej sprawie. Pewnie to i tak nic nie da, bo przeciez terminy wyjazdów są stałe i od dawna już ustalone. Ale zapytać nie zaszkodzi 
-
BOZENA196711
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 sie 2012 22:15
Ja dostałam zawiadomienie o wyjeździe jak miałam nr 2400. Niestety wyjazd wypadł pod koniec marca a wtedy w pracy nie ma możliwości żeby urlop dostać. Najwcześniej mogę jechać po 25 kwietnia i z taką prośbą zwróciłam się do NFZ. Narazie czekam na odpowiedz. Mam nadzieję pozytywną
-
ollalaola

- Na forum od: 14 lut 2013 13:10
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 7
A jak dostaniesz( odpukać w niemalowane) odpowiedź negatywną, to co zrobisz?
Termin wyjazdu masz tuż, tuż.
Termin wyjazdu masz tuż, tuż.
-
xzibi
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 mar 2013 14:27
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 1 raz
Raczej nie liczyłbym na pozytywną odpowiedź.Tylko lekarz kierujący mógłby Ci pomóc.czyli on pisze Ty wysyłasz do NFZ i masz około dwóch miesięcy poślizgu.
-
BOZENA196711

- Na forum od: 02 sie 2012 22:15
Mimo wszystko liczę że dostanę inny termin. W ubiegłym roku moja koleżanka miała podobny problem. Wyjazd do sanatorium wypadł jej w sam środek bilansu. Wiem napewno że nie pośredniczył w zmianie turnusu jej lekarz. Poprostu napisała prośbę i dostała 2 tygodnie później. Niestety czas oczekiwania jest tak długi że cięzko zaplanować coś około 2 lata naprzód. Ja mam dodatkowe "utrudnienie" bo sprawuję zastępstwo za kogoś nieobecnego. Mój pracodawca wystosował pismo do NFZ, które dołączyłam do dokumentów. Ciężko powiedzieć co zrobić gdyby mi nie przesunęli....pozostaje zwolnienie lekarskie ale co wtedy będzie za atmosfera w pracy. Napewno tego chciałabym uniknąć, wiecie jak teraz jest.