Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam mam pytanie,ponieważ jade pierwszy raz i wybieram sie własnym samochodem jestem ciekawy jak wygląda sprawa zaparkowanie pojazdu na cały turnus?
gdzie i ile to kosztuje?
pozdrawiam
Do buli.Witaj.Z tego co udało mi się dowiedziec to parkingu jako takiego podobno nie ma.Jest coś na kształt parkingu za opłatą 150 za turnus.Nie są to pewne informacje.Je tez jade ale od 2 kwietnia do Ziemowita.Mam niebieską karte więc mnie ta opłata podobno nie obchodzi ale jak będzie na miejscu to sie zobaczy.Gdzieś na jakiejś ulicxzce obok jest parking ale podobno jakieś 650 m od Ziemowita
Hey Pany
Ja mam przydział wstępnie do Iwonicza do Stomilu...czytałem gdzieś na forum że przeważnie nie ma miejsca i wtedy kierują do Zimowitu do Rymanowa.
Wyjazd mam 16 marca także będę pierwszy...zaklepie najlepsze panny
Na piwko też się piszę
Dam znać gdzie jestem i jak jest...Do zobaczenia (mam nadzieje)
hej pupek.ty nie maiej nadzieji tylko szykuj dla nas miejsce w Zielonym domku hahaha a tak po prawdzie to widze że już jest nas coraz wiecej i tak ma byc.Piwko musi byc na zapoznanie i to pierwszego dnia