Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ale zastawiony stół
Witaj Małgosiu
Juz za parę dni święta....ale nam zleciało.....
Chyba coraz szybciej ten czas nam umyka
Nie wszyscy umieją go dobrze wykorzystać....
Pozdrawiam cię Małgosiu
pozdrawiam nasze kolezanki i kolegów
życząc miłego i spokojnego dnia
Witaj Słoneczko w weekend to chyba wszędzie będzie sprzątanie i przygotowania do świąt...na pieczenie i inne rzeczy to jeszcze czas...ja tak myślę że od wtorku się zacznie ...pozdrawiam i spokojnego bez emocji dnia życzę
Dzień dobry wszystkim na śniadanku jeszcze tym co będą póżniej
Codzienne pyszności różności dzwoneczki z akcentem świątecznym
zabiorę coś na śniadanko kawa poranna pita zaczynamy dzień zobaczymy co nam przyniesie
Smacznego śniadanka pozdrawiam ekipę śniadaniową
Całą noc nic nie jadłam........konia z kopytami bym wtrząchnęła Dobrze,że tu jak zawsze można liczyć na smakołyki
Dzień dobry Małgosiu witam wszystkich śniadaniowiczów miłego piąteczku
Małgosiu tak bardzo mocno to ja tą pracą nie jestem zajęta Okien nie myję .....jeszcze świat przez nie widać Mebli nie przestawiam.w szafach nie układam.......jak goście przyjdą to niech na stół patrzą i talerzy pilnują a nie pod przysłowiowy regał w poszukiwaniu paprochów Co się dało upichcić wcześnie i zamrozić już czeka w zamrażarce Jakoś trzeba sobie radzić żeby potem przy stole nie usnąć ze zmęczenia nosem w sałatce
Dzień dobry, dzień dobry zapraszam na poranną kawę , nie mam tu ekspresu, ale kawę z mlekiem mogę zapodać jeśli ktoś taką lubi ja tylko czarną i gorzką , o nawet cukier się znajdzie