Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
8:57 plusik 9:00 minus
==============================
A ja nie wiedziałam ,że tak można .
A plusy co 3 godz ,adminie do poprawki
Hipsterku a ja myślałam,że Tyś normalnie jest czasami ok ,ale zaraz po Twoim OK nachodzi Ciebie złość
Czemu skarbusiu?
Skończmy z tymi plusami, minusami. Szkoda nerw.Stawiam plusy jak komuś dziękuję albo mi sie podoba treść.Eluniu po części masz racje.Po mam się denerwować i kogoś przekonywać o kolorze trawy.Jego małpy, jego cyrk.Oczywiście są wyjątki i dotyczą osób na których zdaniu mi zależy ale wtedy polemizuję i zastanawiam się dogłębnie czy aby ta druga strona nie ma racji.Nie stosuję bezmyślnej niczym nie uzasadnionej krytyki.Miłego wieczoru z plusem w życiu i na koncie
Dobry wieczór
Zauważyłam, że w niektórych tematach są opcje dawania plusów i minusów, a nieraz tylko plusów, czy zmienił się regulamin? Gdzie można tylko plusy, a gdzie też minusy? Pytam hipotetycznie, bo nigdy nie dałam minusa, ale akurat taki wpis zobaczyłam, że może , ale nie było takiej opcji. Doczytam to w regulaminie?