Sopot - MSWiA

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
anezobk
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 sie 2010 20:48
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 1 raz

Re: Sopot - MSWiA

Post autor: anezobk »

krioterapia – wykorzystywanie niskich temperatur do -160 stopni Celsjusza. od kiedy działa????
forumowicz

Post autor: forumowicz »

anezobk pisze: krioterapia – wykorzystywanie niskich temperatur do -160 stopni Celsjusza. od kiedy działa????
Pierwsze udokumentowane wzmianki o zastosowaniu zimna jako niezależnej metody leczenia pochodzą z Egiptu z około 2500 lat p.n.e. Egipcjanie wykorzystywali działanie zimna do leczenia urazów i stanów zapalnych. :D :D :D

natomiast jeśli chodzi od kiedy działa w tym sanatorium to niestety nie wiem :)
forumowicz

zielonypomidor - Dużo napisałaś, ale to tylko informacje ściągnięte z netu, nic osobistego, nic życzliwego. Cóż, niektórzy tak już mają :|
forumowicz

smok pisze:zielonypomidor - Dużo napisałaś, ale to tylko informacje ściągnięte z netu, nic osobistego, nic życzliwego. Cóż, niektórzy tak już mają :|

Cóż, niektórym nie da się dogodzić.
I uwierz mi, nie chcesz żebym Ci napisał coś osobistego
forumowicz

zielonypomidor pisze: ...uwierz mi, nie chcesz żebym Ci napisał coś osobistego
Cóż, nie jesteś w moim typie :lol:
forumowicz

Chyba czas zakończyć tą dyskusję.
Jeśli mogłem Ci pomóc to się cieszę :)
kryzny
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 sty 2015 09:26
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: kryzny »

dziwne to forum .............było konkretne pytanie i ani jednej rzeczowej odpowiedzi jakieś kopiuj wklej jakieś osobiste ( niesympatyczne) wycieczki a dalej nie wiemy jakie warunki bytowe i rehabilitacyjne są w tym sanatorium Może ktoś kto był w tym roku udzieli rzeczowej wyczerpującej odpowiedzi ( Taki rzetelny wyczerpujący wpis widziałam u Pana który był niedawno w Goczałkowicach )
forumowicz

sztani pisze:dalej sanatorium .Wpisz w prawym górnym rogu nazwę miejscowości i sanatorium a jest tego trochę. Pozdrawiam :)
Przecież kolega poinstruował jak się dowiedzieć o tym obiekcie. :shock:
A dlaczego nie kopij wklej ?kryzny? nie rozumiem :oops: to co forumowicze mają to co przeczytają opisać po swojemu i wtedy bedzie ok? przecież jak ktoś znalazł wpisy i wkleił to i tak był życzliwy prawda? tak uważam.
Pozdrawiam :)
ps wiele osób co powróciło z sanatoriów nie opisuje ich to co mamy powiedzieć? zmusić kogoś? :shock:
kryzny
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 sty 2015 09:26
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: kryzny »

kruszynka pisze:
sztani pisze:dalej sanatorium .Wpisz w prawym górnym rogu nazwę miejscowości i sanatorium a jest tego trochę. Pozdrawiam :)
Przecież kolega poinstruował jak się dowiedzieć o tym obiekcie. :shock:
A dlaczego nie kopij wklej ?kryzny? nie rozumiem :oops: to co forumowicze mają to co przeczytają opisać po swojemu i wtedy bedzie ok? przecież jak ktoś znalazł wpisy i wkleił to i tak był życzliwy prawda? tak uważam.
Pozdrawiam :)
ps wiele osób co powróciło z sanatoriów nie opisuje ich to co mamy powiedzieć? zmusić kogoś? :shock:
owszem poinformował ( nie mnie gwoli ścisłości ) i w odnośniku informacje z roku 2012/ 2013 oraz informacje skopiowane ze strony sanatorium ......Jak sądzę osoba zainteresowana (Pan?Pani smok) tam była :):) Jak ktoś pyta znaczy nie wie ( zanim zapytam szukam sama informacji) jak nie wiem nie odpowiadam i nie zaśmiecam forum Teraz ktoś kto szuka informacji o MSIW w Sopocie zmarnuje czas na 3 strony naszych wypocin i ...........niczego się nie dowie
forumowicz

Może najpierw poszukajmy informacji tak jak Sztani kolega forumowy proponował a potem piszmy :idea:

http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewto ... ot#p415662
Zablokowany