Sopot - MSWiA

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
kuty
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2012 18:03
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 9 razy

Re: Sopot - MSWiA

Post autor: kuty »

kryzny pisze:

owszem poinformował ( nie mnie gwoli ścisłości ) i w odnośniku informacje z roku 2012/ 2013 oraz informacje skopiowane ze strony sanatorium ......Jak sądzę osoba zainteresowana (Pan?Pani smok) tam była :):) Jak ktoś pyta znaczy nie wie ( zanim zapytam szukam sama informacji) jak nie wiem nie odpowiadam i nie zaśmiecam forum Teraz ktoś kto szuka informacji o MSIW w Sopocie zmarnuje czas na 3 strony naszych wypocin i ...........niczego się nie dowie
Ale ty czynisz właśnie to samo o czym piszesz - " zaśmieca forum"

Bez urazy ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

kryzny pisze: owszem poinformował ( nie mnie gwoli ścisłości ) i w odnośniku informacje z roku 2012/ 2013 oraz informacje skopiowane ze strony sanatorium ......Jak sądzę osoba zainteresowana (Pan?Pani smok) tam była :):) Jak ktoś pyta znaczy nie wie ( zanim zapytam szukam sama informacji) jak nie wiem nie odpowiadam i nie zaśmiecam forum Teraz ktoś kto szuka informacji o MSIW w Sopocie zmarnuje czas na 3 strony naszych wypocin i ...........niczego się nie dowie

Proszę przeczytaj może to co wkleiłem, poza suchymi faktami o sanatorium są również opinie kuracjuszy, które udało mi się odszukać
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Ostatnia wypowiedz jest Wikula kolego Kryzny dokładnie z 28,10. 2015 roku ( link podała Kruszynka stronę wcześniej)więc gdzie tu 2012/2013 napisał dość obszernie na temat tego sanatorium Gdyby wszyscy pisali o swoim pobycie w sanatorium o ich ocenie na forum było by ciekawiej i więcej wiadomości . jednak ani Ty ani Smok widocznie nie zauważyliście wpisu kolegi (Wikula).Smok woli ironizować w stylu który róg lewy czy prawy róg. . jak czytam takie teksty to odechciewa się komuś pomagać .Sądzę ,że tak naprawdę Smokowi nie zależy na info o w/w sanatorium a po prostu lubi jak coś się dzieje . Więcej skromności i dobrej woli nas wszystkich . czyli w prawym górnym rogu jak się wpisze to się i znajdzie. proponuję napisać na PW do Wikula i tam się poinformować.Pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

smok pisze:sztani - sztani - Na temat proszę, albo cichutko, cyt.... Wszędzie jest już świąteczna atmosfera, wszędzie wysprzątane, czyściutko, więc nie wypada żebyś śmiecił również na tym forum :|
Trollowanie (trolling) – antyspołeczne zachowanie charakterystyczne dla forów dyskusyjnych i innych miejsc w Internecie, w których prowadzi się dyskusje. Osoby uprawiające trollowanie nazywane są trollami.

Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych. Podstawą tego działania jest upublicznianie tego typu wiadomości jako przynęty, która doprowadzić mogłaby do wywołania dyskusji.

Typowe miejsca działania trolli to grupy i listy dyskusyjne, fora internetowe, czaty itp. Trollowanie jest złamaniem jednej z podstawowych zasad netykiety. Jego efektem jest dezorganizacja danego miejsca w Internecie, w którym prowadzi się dyskusję i skupienie uwagi na trollującej osobie.
Zablokowany