Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam, czy ktoś może polecić mi sanatorium w górach. Rozważam miejscowość Karpacz, Kotlina Kłodzka, ewentualnie Zakopane, lub Szczawnica. Chciałabym pojechać z dzieckiem (lat 9), syn ma alergie, i astmę ale lekką. Tak żeby w miejscowości było trochę atrakcji dla dziewięciolatka tzn jakiś basen, blisko do szlaków górskich, żeby syn się nie nudził. Planujemy wyjazd latem. Rozważałam ośrodek Koniczynka w Karpaczu, ale nigdy nie byłam w tej miejscowości, i nie wiem co ciekawego ma do zaoferowania, w Kotlinie Kłodzkiej byliśmy, w Stroniu Śląskim (bardzo blisko do szlaków), ale turystycznie i nie wiem jakie są tam ośrodki. W Zakopanem też byliśmy , ale też nie na turnusie, ale wiem że są baseny, zjeżdżalnia na Gubałówce, tylko nie wiem jaki ośrodek wybrać, żeby było blisko do centrum i jakiś dojazd busem. Rozważam ośrodek Jaszczurówka (ale to chyba daleko od centrum), willa Wojnar, i Marzenie. Chciałabym żeby w ramach turnusu były organizowane jakieś wycieczki w góry z przewodnikiem, ale nie znam takiego ośrodka. Jeżeli ktoś był w ciekawym ośrodku w górach z dzieckiem (starszym) i nie nudził się to proszę napisać . Dziękuję.
Witam, nie wiem czy skorzystałaś z mojej rady i przeglądnęłaś temat -Dziecko w Sanatorium- widzę że z uporem ciągle ciągniesz swój temat ale bez efektów a nie chcesz skorzystać z opisów pobytu dzieci w- Rabce,Szczawnicy i wielu innych miejscach które są tam opisane, pozdrawiam
Witam, tak jak napisałam interesuje mnie turnus w Zakopanem, Kotlina Kłodzka i Karpacz, nie Rabka, Szczawnica-średnio. Na tym forum dla dzieci są tylko wypowiedzi osób które były w Rabce, lub w Szczawnicy.Bardzo mało o tych miejscach o które pytam, pozdrawiam.
Witam! poczytaj o Marzeniu w Zakopanem na Pardałówce .Warunki bytowe dobre,jak ja byłam to wyżywienie było super,natomiast baza zabiegowa była skromna.Busy jeżdżą w każdym kierunku do Krupówek ok 30 minut piechotą .Chcesz coś jeszcze wiedzieć pytaj.Pozdrawiam
Witaj Anka - Jeżeli byłaś w Marzeniu na turnusie to pewnie wiesz jak wygląda tam pobyt. Kiedy są zabiegi czy w godzinach dopołudniowych, czy są zabiegi dla osób z astmą, alergią, pisałaś że baza zabiegowa jest skromna. Jak wygląda organizacja turnusu tzn czy są wycieczki piesze lub autokarowe, jeśli tak to ile ich jest i gdzie i czy są dodatkowo płatne. Czytałam w internecie dobre opinie o ośrodku Marzenie, zależy mi szczególnie na wycieczkach zorganizowanych, mogą być płatne, bo nie chciałabym wybierać się sama w góry czy na baseny. Czy są jakieś atrakcje dla dzieci. I czy dużo dzieci przyjeżdża do Marzenia na turnus. Wiem, że obok jest willa Wojnar, w której też są organizowane turnusy i tam jest trochę taniej, ale nie wiem czy jest też tak zorganizowany czas jak w ośrodku Marzenie. Czy w ośrodku Marzenie jest dostęp do pralki, czy w pokoju jest czajnik, jakiś aneks kuchenny. Jeżeli możesz to napisz.
Witaj! Tak byłam w Marzeniu ale już jakiś czas temu i wycieczki są organizowane niepłatne chyba 2 i płatne .Jest również ognisko góralskie.Zabiegi są do południa co zaś się tyczy dzieci to nie powiem Ci bo nie interesowało mnie to.czajniki były w pokojach natomiast w każdym budynku było inaczej tam gdzie mieszkałam nie było aneksu kuchennego.Zorientowałaś się,że kompleks Marzenie składa się z kilku budynków.Dla dorosłych polecam natomiast nie wiem jak dla dzieci.Pozdrawiam