Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Aniag ja też czekam na 2017.O ile sobie przypominam,to też razem stałyśmy w kolejce na 2015.
Nawet dostałyśmy obie Krynicę. Ja na przełomie maja i kwietnia, a Ty chyba maj,Tylko jakoś nie było dane nam się spotkać
Może tym razem się uda
Pozdrawiam wszystkich pasażerów i oczywiście podpisuję listę
tak Danusiu dokladnie Krynica Zdroj i rzeczywiscie mialysmy sie spotkac a moze gdzies na tancach bylysmy razem ??? hahhaha,wspaniale chwile spedzilam w Krynicy piekne miejsce,Danusiu a czy masz juz numerek ,bo ja dopiero czekam na przydzial numerka ,wrzucilam wniosek 20 grudnia ,Tak milo bedzie znow odliczac razem ,fajnie ze jest to forum zawsze szybciej czas leci