Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
..Ja jadę się zregenerować wszak jak Ci Wiadomo ,muszę mocno podładować akumulatory .
W marcu czekają mnie dwa zabiegi i do tego czasu jak powiedział Mój Doktor muszę być na chodzie choćby tak na 50%
Dlatego też w tym sezonie raczej WYSTĘPY "karnawałowe nie interesują Mnie .
Cóż teraz jestem już "Stateczny Starszy Pan "
Darku,niegdyś pacjentów z Twoim schorzeniem kwaterowano właśnie w małym budynku.Może coś ostatnio tam się zmieniło,ale tak jak wcześniej pisałam koszmarny jest proceder przyjęć.
Na TEN POBYT OBRAŁEM opcję na............. OSTATNIEGO.
Cały czwartek muszę być jeszcze w ..pracy i mam zamiar pojawić się przed 23,59 ,
i PRZYJMĘ WSZYSTKO z pokorą choć już wykonałem dziś telefon i miałem przyjemność z ..
Będzie dobrze
tak zapewniano
Ja byłam w MSW w tym roku,koniec czerwca ,początek lipca.
Pokój dwu osobowy na 7 pietrze z widokiem na morze i rzekę , bardzo słoneczny i z pięknym widokiem.
Remont jeszcze trwał,ale dla nas nie był uciążliwy.
Kawiarnia jeszcze nie działała,była w remoncie,stali bywalcy po zerknięciu do środka stwierdzili że wszystko jest zmienione.
Resztę wszystko tak jak opisały poprzedniczki ,jestem bardzo zadowolona.
Jeśli masz możliwość być na miejscu wcześniej to nie będzie kolejek do przyjęcia,ok. gdz. 8 były już tłumy kuracjuszy.
Na miejscu jest basen.