Daniel - Ustroń

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: Daniel - Ustroń

Post autor: Selene »

Smuga :kwiat: Stokrotko :kwiat: Ninak :kwiat:

Serdecznie Wam dziękuję :D za jakże pomocne podpowiedzi. :D
I tu małe sprostowanie: nie ja się wybieram do Daniela lecz syn mojej koleżanki. Chłopak jest po wypadku komunikacyjnym :(

Jeszcze raz dziękuję :serce: :)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

No tak Selene -tego nie było w zapytaniu o Daniela.Nie ważne -wszystko przekażesz dalej -oby rehabilitacja pomogła ;) :kwiat:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Stokrotko już przekazałam, łącznie z mapą :D I nomen omen syn mojej koleżanki ma na imię... Daniel :lol:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Qrde Selenko a ja myślałam, że będzie okazja się spotkać w realu - heh :( szkoda, może innym razem :)
Pola66
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2016 18:25

Post autor: Pola66 »

Witam Ja do Daniela jadę od 12 lutego 2016.Jak narazie też nic nie wiem o tym sanatorium. A Ty kiedy tam jedziesz jeśli można wiedzieć? Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Witaj Pola66 :kwiat:

Daniel ma się zameldować w DANIELU 12 stycznia na pierwszym w tym ośrodku turnusie ZUS-owskim.
Ale jutro będę wiedzieć czy udało mu się zmienić ośrodek ponieważ jem bardzie jest potrzebna rehabilitacja ortopedyczna niż turnus psychosomatyczny bo właśnie na taki dostał skierowanie.

Pozdrawiam :kwiat:
Pola66
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witaj Selene :kwiat: Jeśli Danielowi nie uda się zmienić turnusu to czy można liczyć na info. o tym sanatorium. Jest to mój pierwszy wyjazd do sanatorium i będę wdzięczna za każdą informację. Pozdrawiam
Pola66
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witajcie Kuracjusze z Daniela w Ustroniu. Bardzo proszę napiszcie coś na temat waszego pobytu w tym sanatorium. Dzięki za każde wieści.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Witaj Pola :kwiat:

Daniel do DANIELA nie pojechał. ZUS wyraził zgodę i Daniel jedzie na rehabilitację do Inowrocławia.
Od 12-go stycznia zaczął się pierwszy turnus ZUS w DANIELU zatem na opinie musimy poczekać. Nie mniej sądzę, że będzie dobrze bo ośrodek jest po remoncie
i tym samym warunki powinny być ok.
Pola :kwiat: ważne jest pozytywne nastawienie i uśmiech na twarzy a wtedy wszystko jest łatwiejsze. Ten pierwszy, sanatoryjny raz pamięta się długo.
A turnus psychosomatyczny ma to do siebie, że zabiegi są mniej wymagające fizycznie a bardziej uspakajające.
Do Twojego wyjazdu jest jeszcze sporo czasu zatem może poznasz kogoś tu na forum kto jedzie w tym samym terminie czego Tobie serdecznie życzę. :D

Pozdrawiam :)
Pola66
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witaj Selene! Dzięki za informację. To dobrze, że Daniel mógł pojechać na turnus, który mu bardiej odpowiada. Na forum poznałam kuracjuszkę, która też jedzie pierwszy raz do Daniela na ten sam turnus co ja.Ona jednak jest bardziej przestraszona niż . pozdrawiam
ODPOWIEDZ