Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
nospik
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 gru 2011 18:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Re: Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015

Post autor: nospik »

Towarzystwo było średnie na jeża. obudzili się w ostatnim tygodniu :lol: Ale w sumie było niezle ;) Najlepszego w Nowym Roku dla wszystkich kuracjuszy :twisted: :roll: :D
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 18 razy

Post autor: Suzen »

nospik pisze:... obudzili się w ostatnim tygodniu :lol: Ale w sumie było niezle ;)
Dobrze,że się ocknęli. ;) Lepiej późno niż wcale...A jest żal,że nie chodzili na balety.Znam takich.
Poprawią się...podczas następnego wyjazdu. 8-)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

medi pisze:No dobrze poddaję się jak za kilka miesięcy zawitam do Niwy to sama będę wracać po północy :twisted: :D A jak mnie będą chcieli wyrzucić powołam się na Ilema ;) :D :lol: :lol:
Witam,Medi obyś skorzystała z tej tolerancji-czego Ci Serdecznie Życzę :kwiat: chyba że po tych wpisach brama wejściowa będzie zamknięta o 22 i wizytacja pielęgniarek-czego Ci nie Życzę :!: jest takie powiedzonko-pokorne cielę dwie krowy ssie ;) i jeszcze jedno-ta krowa co dużo ryczy-mało mleka daje :!: Pozdrawiam :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Andrzeju luzik luzik :) Drzwi wejściowe w Niwie zamykane około 22 30 należy grzesznie poprosić panią z recepcji o otworzenie i to wszystko , a uśmiechem ,ciepłym słowem i kulturą wszystkie drzwi otworzysz
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ja jestem na totalnym luzie :) i nie jestem psem...ogrodnika :!: na liczniku mam troszkę wiosen-wiele przeżyłem i mam nadzieję na jeszcze trochę,Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

andrzej1955 pisze:
medi pisze:No dobrze poddaję się jak za kilka miesięcy zawitam do Niwy to sama będę wracać po północy :twisted: A jak mnie będą chcieli wyrzucić powołam się na Ilema ;) :
Witam,Medi obyś skorzystała z tej tolerancji-czego Ci Serdecznie Życzę :kwiat: chyba że po tych wpisach brama wejściowa będzie zamknięta o 22 i wizytacja pielęgniarek-czego Ci nie Życzę :!: jest takie powiedzonko-pokorne cielę dwie krowy ssie ;) i jeszcze jedno-ta krowa co dużo ryczy-mało mleka daje :!: Pozdrawiam :)
Ja to zawsze myślałam że ...krowa która dużo ryczy jest ...niewydojona ;) :twisted: :lol: :lol: ...ale jak to się ma do Ilema :?: ;) :? to nie wiem :roll: A tak w ogóle to najpierw muszę dostać prezent od KRUSu żeby odwiedzić Niwę ;) :D
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Medi :kwiat: jesteś tak inteligentną osobą że z interpretujesz sobie moje powiedzonka po swojemu ;)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

:o :shock: :shock: :shock: Zinterpretowałam :o :shock: :shock: :shock: Kto będzie płacił za miejsce dla mnie na kanapie u psychoanalityka :?: :oops:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Krajanko :kwiat: pomyliłaś czasy-napisałem że możesz to...zrobić :!: a co do tych...psycho-coś tam to szkoda czasu i kasy :!: nie będę sugerował i pisał otwartym tekstem co trzeba zrobić :!: a poza tym z Twoim doświadczeniem na pewno ze wszystkim radzisz sobie doskonale :!: Pozdrawiam i uciekam bo treść wpisów odbiega od tematu :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witajcie w Nowym Roku :D Medi napisałaś ,,ale jak to się ma do Ilema to nie wiem,,Więc aby zamknąć temat ja lubię zabawę ,taniec ,muzykę i śpiew i Ci którzy mnie znają dobrze o tym wiedzą :D
ODPOWIEDZ