NFZ - Łódzki- czas oczekiwania?

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
emik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 sty 2012 18:48

Re: NFZ - Łódzki- czas oczekiwania?

Post autor: emik »

No niestety, bardzo się wydłuża kolejka w woj. łódzkim. Pierwszy wniosek, jaki składałam, to czekałam chyba 4 miesiące( ale to było kilkanaście lat temu)., ale ewidentnie byłam za kogoś, bo nazwisko na wniosku było zakorektorowane :)) (ale to był listopad i Horyniec) , więc dali mi . Później normą było ok. 15-16 miesięce, póżniej 18, teraz już 20, Szkoda:((. A co do numerków, to kiedyś był termin 4 tygodni na rozpatrzenie wniosku, a teraz ten termin został wydłużony, ja czekałam 6 tygodni na ostatni albo nawet ciut więcej.
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2014 16:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: aniag »

emik pisze:No niestety, bardzo się wydłuża kolejka w woj. łódzkim. Pierwszy wniosek, jaki składałam, to czekałam chyba 4 miesiące( ale to było kilkanaście lat temu)., ale ewidentnie byłam za kogoś, bo nazwisko na wniosku było zakorektorowane :)) (ale to był listopad i Horyniec) , więc dali mi . Później normą było ok. 15-16 miesięce, póżniej 18, teraz już 20, Szkoda:((. A co do numerków, to kiedyś był termin 4 tygodni na rozpatrzenie wniosku, a teraz ten termin został wydłużony, ja czekałam 6 tygodni na ostatni albo nawet ciut więcej.
emik cos mi sie wydaje ze my w poprzedniej kolejeczce tez razem czekalysmy :kwiat: kurcze a moze to 20 miesiecy troszke sie skroci oby oby
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

wiesniaczku ja wrzucilam wniosek do magicznej skrzyneczki 21 grudnia wiec jeszcze sporo czekania przedemna ,ale tez szansa ze pojedziemy razem,ale chyba odliczanie czasu zaczynamy z dniem wplyniecia wniosku prawda??????
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

smakija1 pisze:Mój to jeszcze pojedzie jak ja wszystko załatwie ,
teraz też musialąm isc pogadac z lekarzem ,zeby wypisal 2 wnioski.
poszedł ze mną w końcu do lekarza ,
oboje weszliśmy do gabinetu ,ale to ja gadałąm ,a mój mąż był statystą ,
lepsze to niż przez 3 tygodnie samemu se gotowac.
Gdzie by nie było to pojedziemy sobie autem ,i nie będzie problemu,żeby tylko nam przyznali i dali razem
Dostaniecie razem , to prawie pewne.Ja poprzednie włożyłam do jednej koperty z moją przyjaciółką z prośbą o wspólny przydział.Miałyśmy bliziutko numerki i razem dostałyśmy skierowanie do Sopotu.Tym razem mój P. doktor był nadgorliwy , chciał dobrze i sam wysłał wniosek.Jak minie 18 miesięcy, czyli w okolicach stycznia będziemy polować na zwroty.
Awatar użytkownika
Iza03
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 paź 2014 12:37
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Iza03 »

wiesniaczkaela pisze:
smakija1 pisze:Właśnie czekam na nowy numerek ,jak tylko dostane napewno podam,ale myśle ,ze będzie około 50000,
Cześć a kiedy wniosek wpłynął do NFZ-tu.Ja czekam miesiąc i zero odzewu :shock:
:kwiat: Elu, ja czekałam ok miesiąca, wniosek wpłynął 28.10 do funduszu a wysłali do mnie 23.11
:kwiat:
komputer
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 cze 2013 10:13
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: komputer »

Witajcie :) No i pojawił się numerek :-D :-D :-D wniosek wpłynął do NFZ 25 listopada ,dziś nadany nr to bagatela 49382 i jadęę :-D :-D :-D HURA pozostaje tylko cierpliwie czekać :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Siemka.Przez dwa miesiące ubyło 5000 pasażerów :D na dzień dzisiejszy nr23500 :) mam cichą nadzieję na sierpień,wrzesień.Preferuję oczywiście Kołobrzeg.
Awatar użytkownika
Bozena321
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2014 07:55
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Bozena321 »

Mój numerek na dzisiaj 33357-daleka droga w góry, górki i góreczki :-)
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

a ja nadal czekam na przyznanie numerka ,bo niewiem w ktory wagonik wsiade, :D
forumowicz