Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Atina pisze:Dziękuję za odzew
NFZ pomorski nie chce mnie teraz z tą przypadłością kurować w górach ,choć lekarz zaznacza teren podgórski i górski.Ostatnie dwa pobyty niziny
Macie podobne doświadczenia ?
Witam mi lekarz napisał nizinne a wysyłają mnie już drugi raz w góry i wcale mnie to nie cieszy.Nie bardzo wiem na co oni zwracają uwagę wysyłając nas do sanatorium Siła wyższa
Ostatnio zmieniony 02 sty 2016 15:36 przez anetadorota 182007, łącznie zmieniany 1 raz.