Nasza prośba do admina

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Re: Nasza prośba do admina

Post autor: administrator »

A co się stało z Maxem? O co chodzi?
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Adminie myślę , że każdy rozumie potrzebę przemyślenia pewnych propozycji , ale wydaje mi się , że preferowanie wpisu jednej osoby z taką euforią to chyba ...zbyt pochopne ...........sanatoria jak również i to forum tworzy kto :?: MY :)
POZDRAWIAM
Awatar użytkownika
administrator
Administrator

Euforią? Przyznam, że wyraziłem to dość sucho, nawet jak na mnie. Z nikogo nie zażartowałem, z nikogo się nie śmiałem. Szanowne Panie, jestem teraz po prostu zaskoczony i nie wiem co z tym dalej zrobić :(
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Nie pisałam o żartach i nie pisałam , ze Admin śmiał się z kogoś bądź z czegoś , ale mamy na forum wielu informatyków , którzy z pewnością chętnie pomogą w rozwiązaniu tego tematu ........., są również inne fora , które można ,, ożywić " , ale wydaje mi się to zupełnie zbędne - należy pracować nad udoskonaleniem i dążeniem do oczekiwań forumowiczów tego forum , aby trwało i rozwijało się , a wtedy ,,będzie wilk syty i owca cała " - chyba jasno wyraziłam nie tylko swoje myśli .
POZDRAWIAM jak zawsze CIEPŁO
Awatar użytkownika
administrator
Administrator

Ależ Margot, napisałaś zupełnie co innego niż teraz. I nie jest to problem informatyczny zapewniam a raczej czasowy, na co dwa dni zupełnie nie mogą starczyć. Dużo lepiej by było gdyby zwolenniczki tej inicjatywy napisały jakich ikonek oczekują, bo przyznam, że przeglądając forum codziennie, nie widzę by z tych ikonek, które są było używanych więcej niż 3-5 sztuk. Mając takie konkretne propozycje można zacząć coś rysować, kupować, zamawiać. Myślę, że bardzo jasno wyrażałem swoje myśli w tych kilku postach w tym wątku. Zapytam więc raz jeszcze, czy problemem jest to, że trwa to już całe dwa dni?
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Adminie nie korzystamy z innych ikonek ponieważ nie są potrzebne - nie wyrażają żadnych myśli .......są zbędne i tyle w tym temacie .....są bo są by zapełnić miejsce na tzw. ilość
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Mam wrażenie że niektórzy pisząc na tym forum, robią sobie na złość- ja osobiście robię to z czystą przyjemnością i mam nadzieję że koresponduję z ludźmi którzy umieszczają tu swoje wpisy robią to w celu podzielenia się z innymi swoimi doświadczeniami z pobytów i wymianą zdań,niejednokrotnie dla rozrywki i poprawienia nastroju, poznania innych i, dotąd jak będą osoby z którymi będę mógł to robić i oni również to nie ulegnie to zmianie, serdecznie pozdrawiam Andrzej 1955 :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
administrator
Administrator

Nie obracajmy tego o 180°C. Jeśli chcemy coś mieć, to trzeba to stworzyć, to musi być konkret. Inaczej sprawa się rozmyje tak jak z koszulkami. Naprawdę choć z pięć propozycji emocji byłoby dobrym początkiem rozszerzenia ilości ikonek. Także czekam na propozycję.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Oczywiście , ale potrzebna jest akceptacja Admina , a jak do tej pory tego nie było .
Awatar użytkownika
administrator
Administrator

Akceptacja jest. A praca nad tym wymaga czasu.
Zablokowany