Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja też reumatologia, ale planowany wyjazd z mężem, też reumatologia. Mąż ma zawsze o dwa nr dalej. Nie wiem od czego to zależy. Nam lekarz napisał góry i podczas weryfiakacji podejrzałam, że balneolog zaproponował: Duszniki Zdrój, Polanica, Kudowa lub Rymanów Zdrój.
Ja jestem zadowolona ze wszystkich 4 miejscowości, chociaż byłam już w Polanicy i Kudowie w sanatorium, a w Dusznikach dawno temu z uczniami na ,,zielonej szkole", nie byłam w Rymanowie. Każda z tych miejscowości odpowiada mnie i mojemu mężowi, ale najbardziej chcielibyśmy ponownie do Kudowy Zdroju. Dzisiaj o godz. 9,00 miałam nr 14809.
A mi wszędzie dobrze, pod warunkiem że...... piękna miejscowość, super sanatorium, super zabiegi, świetne towarzystwo, dużo czasu na tańce.....i jestem HAPPY . Taki żarcik....