Re: Góry a nadciśnienie

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

To już nic nie rozumiem :shock: Opisany przypadek dotyczył laryngologi. Oczywiście Pani Doktor wpisała mi choroby współistniejące, a mianowicie, schorzenia kręgosłupa i tarczycy. I co z tego :roll: ....kiedy na miejscu poprosiłam o zabiegi na kręgosłup, to nie dostałam, ponieważ NFZ refunduje tylko zabiegi na schorzenie podstawowe. Tak powiedział mi lekarz w sanatorium "Dukat" w Dąbkach.
Jeżeli anetadorota.... z doświadczenia źle znosi góry, to pytam się ...na jaką cho****, na siłę ją tam kierować :roll: :shock:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

....żeby leczyła kręgosłup na przykład... ;) :?
Rudzielcu,co się tak złościsz....niech nie wkurzają Ciebie rzeczy na które nie masz wpływu.Oni Ci powiedzą,ze postępują zgodnie z zaleceniami,a Ty nerwicę jeszcze będziesz leczyć.
Ja źle znoszę upały i nie przewidzę,ze w lipcu będzie 40 stopni...a mnie NFZ wyśle do sanatorium...
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Felice :kwiat: ...poprosisz o klimatyzację ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

taaa i zasłony tylko w kolorze lawendowym .Papier toaletowy z resztą też lawendowy ,jeszcze ręczniki mydło .Wodę mineralną tylko w szklanych butelkach ,jedzenie tylko koszerne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

Ja bym tylko chciała,żeby nie przy drodze szybkiego ruchu :roll: i baza zabiegowa żeby była niezła i na miejscu (przeziębiam się jak łażę po zabiegach) i jedynka :evil: no co :twisted: i nie w górach,bo się duszę :x więcej grzechów nie pamiętam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aaaaa zasłony prawie prawie obojętne :lol: :lol: :lol: :lol:
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2010 13:46
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Gaba »

Teresin jest nowo po kapitalnym remoncie-byłam przed i było super takich zabiegów ,takiej ilości to nie ma nigdzie -a wiem co mówię...wszyscy chwalą Niwę-a ja bym tam nie chciała wrócić...obsługa nie dla nas tylko dla gości z Niemiec....W , Teresinie miła Pani Doktor dla każdego miała czas,jedzenie smaczne atmosfera super -wszyscy szybko się poznaliśmy dużo by jeszcze pisać ,ale poczytaj poprzednie moje posty-i nie tylko moje...A teraz po remoncie......
Awatar użytkownika
MaKa1
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 mar 2013 20:06
Oddział NFZ: Opolski

Post autor: MaKa1 »

Gaba ,trochę prawdy w tym jest,ale np.mi wskazane jest powietrze morskie ...tam źle się czułam....a co do remontu to chyba był tylko na zewnątrz budynku :?:
Pozdrawiam 8-)
ODPOWIEDZ