Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dziękuję ale ...nie skorzystam Koniec świata mam za płotem Siedemdziesiąt parę kilometrów od Warszawy nad rzeką Wisłą nadal latem można np.opalać się nago
Zebym to wiedział wcześniej choć pora trochę nie na opalanie to właśnie wróciłem wczoraj z tamtych stron ,następnym razem może mi pokażesz ten swój koniec świata ,będę mógł porównać z Wysową
Witam
Był mój kolega w maju ,wrócił bardzo zadowolony , i mi polecał to miejsce.
Ale ja jako osoba korzystająca ze środków transportu chyba nie skorzystam, ponieważ nie mam bezpośredniego połączania.Chociaż nigdy nic nie wiadomo.
Pozdrawiam
Ramona byle się dostać do Krakowa ,dwa razy dziennie jedzie bezpośredni do Wysowej ,a zapewniam Cię że bywają tam osoby z bardzo trudnym dojazdem i dają radę ,więc jak tylko jest ochota i chęć to trzeba to wykorzystać
Gościnna Chata zanim się rozbudowała miała niepowtarzalny klimat , teraz też jest fajnie ale coś mi teraz brakuje hm ....[ obrazek zewnętrzny ] Może mały wypadzik w maju
No właśnie to coś co także nie potrafię określić ,pierwszy raz byłem tam w 2003 i mnie urzekła ,może przez tą rozbudowę jakoś spowszedniała ,ale ogólnie nie jest przecież żle
A maj ...kuszące
Za każdym pobytem odwiedzam to miejsce podziwiam tych ludzi za to że w tak trudnych warunkach zwłaszcza w zimie stworzyli takie miejsce ,to stare ponad 100-letnie schronisko w którym teraz prowadzą agroturystykę ,ale zawsze można podejść i skosztować domowego ciasta