Rozmowy w toku II

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Rozmowy w ......toku II

Post autor: forumowicz »

Darku,wszędzie gdzie trafię jest super.....prędzej czy później.Czas wolny trzeba sobie indywidualnie urozmaicać.Pustkowo...sama nazwa odzwierciedla resztę....ale dla chcącego nic trudnego...mogę jechać tam jeszcze raz.Ja i moja grupa nie nudziliśmy się....ciągle coś się dookoła nas działo!!!!!!
Warunki dobre nawet b.dobre....ogólnie zależy co kto preferuje.
jagoda441
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2012 17:41

Post autor: jagoda441 »

no hej blondi co tak malo wylewna jestes :? i tajemnicza daj goscia troche sie rozpalic i uchyl rabka tajemnicy :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Nic z tego ,to nasza tajemnica :!: ,nie martw się oni mają o wiele większe tajemnice,którymi też się nie chwalą...bo po co :?: :mrgreen:
forumowicz

Witam wszystkich...wcześnie zaglądających na NS...pogoda super,słonko świeci,wiosnę czuć w powietrzu,dobry humor dopisuje ,póki co ,aż ktoś nie nadepnie mi na odcisk :mrgreen: .....KOCHAM ŻYCIE :!: :!: :!: :mrgreen:
forumowicz

A u mnie wieje jak ta .....słoneczka n ie ma ale jest cudnie,taka snieżyca w marcu :lol:
Awatar użytkownika
waldi
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 mar 2013 14:40

Post autor: waldi »

no ,hej tak czytam te twoje komenetrze i reszte i doszlem do wnoisku zety jestes chyba z personelu sanatorium, odpisz na PW... 8-)
forumowicz

Tak .tak ....oczywiście ,jak do tego doszedłeś?,hi,hi,hi :mrgreen:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Witajcie chyba i ja do Was dołączę czekając na wyjazd i wiem że są tacy ludzie jak blondi że wokół nich gromadzą się ludzie ,mają jakiś magnetyzm w sobie.Pozdrawiam :)
forumowicz

Witaj Elunia.....ja po prostu jestem pozytywnie nastawiona do życia,twierdzę że zawsze da się coś stworzyć, a zależy to tylko od ludzi jakimi się otoczysz.Fakt...za każdym razem trafiam na tak samo zakręconych jak ja ,nadających na tych samych falach i to już jest połowa sukcesu....reszta rozwija się sama :!: :mrgreen: ,Ci z forum ,którzy mieli przyjemność mnie poznać ,mogą to potwierdzić.......cholercia jak ja za Wami tęsknię :(
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

blondi pisze:Witaj Elunia.....ja po prostu jestem pozytywnie nastawiona do życia,twierdzę że zawsze da się coś stworzyć, a zależy to tylko od ludzi jakimi się otoczysz.Fakt...za każdym razem trafiam na tak samo zakręconych jak ja ,nadających na tych samych falach i to już jest połowa sukcesu....reszta rozwija się sama :!: :mrgreen: ,Ci z forum ,którzy mieli przyjemność mnie poznać ,mogą to potwierdzić.......cholercia jak ja za Wami tęsknię :(
Witaj,kiedyś ktoś tak fajnie powiedział że nasze życie jest takim jakim czynią je nasze myśli.....więc pozytywne myślenie to połowa sukcesu i ta druga połowa życia staje się bardziej kolorowa mimo że tam pyka a tam strzyka :lol: Czasem jak czytam posty jak to jest fatalnie w sanatorium to zastanawiam się kto tam był że wiało nudą i samymi chorobami.
ODPOWIEDZ