Piwniczna czy Wysowa?

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
twister2266
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 wrz 2015 12:33
Oddział NFZ: Mazowiecki

Piwniczna czy Wysowa?

Post autor: twister2266 »

Witam dostałem do wyboru sanatorium w Piwnicznej lub w Wysowej może ktoś podpowiedzieć które wybrać? i jakie zasady tam panują mam 38 lat Pozdrawiam
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2012 13:10
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8

Re: Piwniczna czy Wysowa?

Post autor: danusia57 »

Witaj :D twister,nie bardzo wiem dlaczego podajesz swój wiek,czy to jest ważne dla Ciebie :?: .Uwierz mi w sanatorium nikogo to nie interesuje ile masz lat :o .Wysowa czy Piwniczna :?: w tym roku Wysowa,a za rok Piwniczna i masz problem rozwiązany :lol: :lol: :lol: cieplutko pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
malgonia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2012 09:15
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 16 razy

Post autor: malgonia »

Wszystko zależy od tego czego szukasz w sanatorium.Jeżeli oprócz leczenia chcesz chodzić po górach, na szlaki troche potańczyć i pobywać to chyba Piwniczna.Wiecej jest w tym mieście mozliwości.Wysowa jest piekna w jesieni, ale jest pusto,4 sanatoria, a teraz w jesieni to już całkowicie pusto , bylam w tamtym roku o tej porze.
Krzysio010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2015 13:01
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: Krzysio010 »

Nie byłem w żadnym z tych Sanatoriów, ale byłem w tych miejscowościach i ja również uważam, że Piwniczna jako lokalizacja daje dużo więcej możliwości :shock:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

twister2266 pisze:...mam 38 lat Pozdrawiam
Ja mam mniej lat i też pozdrawiam 8-)
twister2266
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Piwniczna 29.01

Witam czy jest ktoś kto ma skierowanie do limby na 29.01 jestem z mazowieckiego i będę jechał samochodem może ktoś chce się zabrać :) pozdrawiam
twister2266
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Może ktoś się podzieli informacjami na temat tego sanatorium i da jakieś wskazówki ;)
Awatar użytkownika
iron maiden
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lip 2015 10:12
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: iron maiden »

Byłem w piwnicznej we wrześniu 2015 ,wszystko zależy czego oczekujesz jeśli chcesz odpocząć i lubisz ciszę i spokój długie spacery to polecam piwniczną.
Natomiast jeśli lubisz tańce to w Limbie jest kawiarnia tance co drugi dzień przy muzyce pani grajek to jest jakieś nieporozumienie a jak trafisz na podobne towarzystwo jak ja to nie potańczysz.Panie fizjoterapeutki miłe i fachowe no i trafiłem na piękną pogodę ale w chlapę to zostaje przebywanie w pokoju.
Internet jest telewizor płatny 80 zł czajnik i mala lodówka na korytarzu.Polecam piwo z lokalnego browaru w Grybowie można kupić w delikatesach albo w pijalni Artystycznej.
blisko spacerkiem na słowację , w wysowej nie byłem.
Jeśli masz jeszcze jakies pytania, chętnie odpowiem.
Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ