ROZMOWY DO NOCY

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: ROZMOWY DO NOCY

Post autor: forumowicz »

Ooooooo...,no nareszcie jakiś incydent..!!! Jak w telenoweli..,codziennie jeden odcinek :o .Mówią że "jeżeli nie wiadomo o co chodzi,to chodzi o faceta". To pewnie sprawka MAX-a :roll: ;) . A tak całkiem na poważnie,to myślę że trzeba Ci chłopa...,a jak...!!! Huraaaaaaa..,wiosna już za oknem. Przyjeżdżaj "Mała" do Buska..,dostaniesz buśka. Miłej niedzieli.
forumowicz

Mix nie trzeba było tak rano sie zrywac ;) szkoda Twojego snu ,bo i po co. :?
Pozdrawiam
forumowicz

darek pisze:Kruszynko

Dlaczego
Podaj powód
Nie wolno się PODDAWAĆ
Chcę Wyjaśień
Prawdopodobnie oprócz Mnie chce tego kilka osób
Kto uraził
bez względdnie w towarzystwie osób tutaj piszacych proszę o .
Zdaję sobie sprawę ,że publiczne pranie Brudów JEST NIERAZ POTRZEBNE

Pani ..Proszę
-Darek
Witaj Darku :) dziękuje ,nic sie nie stało .Jestem dużą dziewczynka i mam dużo wyrozumiałości dla ludzkich zachowań i postaw i wierz mi niektóre nawet nie sa godne naszej uwagi.A na dialog pisze sie po weekendzie.Poniewaz daje mi super samopoczucie i radośc zycia.Duzo zdrowka dla Twojego :serce: :serce: :serce:
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Irena0404 »

Kruszynko, widoczie masz swoje powody, ale...wielka szkoda :( mam nadzieję, że będzie można do Ciebie w razie potrzby skrobnąć na PW.pozdrawiam
forumowicz

Witaj Irenko w piekny niedzielny poranek :) :) jak najbardziej ,ja tez skrobnę czasami.Bardzo Tobie dziękuję >to była prawdziwa przyjemność z Toba gadusiać.Ale my kobietki siebie znajdziemy ;) :lol:
Dbaj o zdrówko całusie :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj Kruszynko :)

Jestem ogromnie zaskoczona Twoją decyzją :( nie mniej ją szanuję. Ale moja droga czy nie podjęłaś je za szybko :?:
Czasami warto przemyśleć i pewne sprawy odpuścić :) Nie mniej mam nadzieję, iż od czasu do czasu podpiszesz listę obecności na forum :D
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Witaj Kruszynko nie miałam przyjemności poznać Cię bliżej ale widzę że masz tu prawdziwych przyjaciół i powiem Ci zanim podejmiesz ostateczną decyzję- że nikt nie może cofnąć czasu i napisać nowego początku ale zawsze można nowy zacząć początek i dopisać nowe zakończenie. :D
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Kruszynko Droga :serce:
Wiedząc o całej historii i jej konsekwencjach w postaci Twojej decyzji o ograniczeniu aktywności na forum NS całkowicie to rozumiem. Mam jednak nadzieje, że tak jak napisała Eluunia:
eluunia pisze:Witaj Kruszynko nie miałam przyjemności poznać Cię bliżej ale widzę że masz tu prawdziwych przyjaciół i powiem Ci zanim podejmiesz ostateczną decyzję- że nikt nie może cofnąć czasu i napisać nowego początku ale zawsze można nowy zacząć początek i dopisać nowe zakończenie. :D

wrócisz do nas "na pełny etat". Czekamy...... :serce:
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

....
Załączniki
549789_415576571852206_14069635_n.jpg
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Ostre słowa ranią a milczenie zadaje ból.Dziewczynki mam ciacho robię kawę i zapraszam na pogaduchy bo jutro poniedziałek i niektórzy muszą rano wstać.
ODPOWIEDZ