Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
blondi pisze:Ruszamy dziewczyny na podbój.....z zębami.....całujemy z szeroko otwartymi oczyma.......karty bankomatowe zabierać.....sponsorów nie szukamy.To w który rejon kraju w pierwszej kolejności.......i koniecznie bierzemy wspólny pokój.....rozmowy w nocy
Blondi ja dopiero sierpień wrzesień i morze ale w dobrym towarzystwie to i góry zniosę .Pozdrawiam
blondi pisze:Eluniu....ale ja z nad morza jestem...wolę góry
Ja z centrum to mi wszystko jedno tylko czy moje ciśnienie ma takie samo zdanie co ja.Ale dolinki znosi dobrze na wierzchołki gór nie będę się wspinać będę czekać na Was w dolinkach.