Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry Głodomorki i szanowna Gospodyni , ja się dziś spóźniłam z kawą, ale za chwilę wychodzę na komisję z PFRON i zwyczajnie nie miałam czasu, ale Wszystkich gorąco pozdrawiam i życzę smacznego, a ja wyruszam na spotkanie
Witam Poranne Śniadanie ! Pysznie te jajeczka sadzone wygladaja więc tez pysznie smakują.Zresztą Małgosia same pyszności serwuje.
Dziękuję piękniel.Ale ja to zawsze chyba ostatnia na tym śniadanku,no cóż tak mam ,że smak przychodzi później .Pozdrawiam może ktoś spóźniony tak jak ja zagłądnie.
czas na 2-gie śniadanie, poranna kawa Gosi była w wersji wake up (pobudzająca i na czarno) To może rozgrzewająca herbata wieloowocowa (dla tych co w domu to może być z prądem i zamiast cukru naturalny miód z mniszka lekarskiego)
Herbatka z pigwą i z miodem leczniczo- smakuje wybornie.Nie jestem przeziębiona,ale zapobiegawczo w towarzystwie bardzo chętnie.
Dla kaszlących ta z mniszkiem pomaga.