Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum jest jak rozmowa,nie da się nie zboczyć z podstawowego tematu -do wymiany poglądów nie da się opracować scenariusza.Czy nasze pisanie ma się ograniczyć do suchych faktów? To wtedy nie będzie dyskusja tylko wymiana informacji i to zazwyczaj takich,które można znaleźć w internecie.Trochę wyrozumiałości dla "gaduł"
Jeszcze nic nie zrobiłam a Wy mi już wieńce nagrobne szykujecie Napisałam wyraźnie że szkoda mi tych 4 lat ale ....gdybym miała wybór ...jakieś inne podobne forum
Nie bądź sama wiesz,że lepiej się żyje mając koło siebie ludzi takich jak Medi i Ty i jeszcze kilka osób, które poznałam na tym forum wasza obecność rekompensuje mi obecność innych - pozbawionych poczucia humoru frustratów
Pozdrawiam
Adelko bardzo ci dziękuję za te miłe słowa ale
zdaje mi się, ze jestem taką normalną kobitką jak Medi , ty czy wiele wspaniałych osób , które tutaj poznałam.
Niedługo wiosna...... i spotkanie we wspaniałej drużynie buskowej