Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 14

Re: Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?

Post autor: Bietka »

mam nr 25000 i liczę na ciepłe dni może to być jesień. Czekam od czerwca 2014 r.czas oczekiwania 25 m-cy to powinno być w lipcu (góry).Myślę, że są poślizgi szczególnie latem albo znowu uszczęśliwią mnie zwrotem np na Wielkanoc jak było poprzednio.
Bietka :kwiat:
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

Jedziemy tak szybko :o już się zaczynam denerwować :lol: chyba trochę za wcześnie :?
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Bietko, ja również czekam od czerwca 2014..... Mnie ostatnio "uszczęśliwiono" zwrotem na Boże Narodzenie. Jedziemy więc na tym samym wózku, zobaczymy gdzie i kiedy NFZ nas rzuci... Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Zimorodek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 gru 2015 14:10

Post autor: Zimorodek »

Witam forum. "renatko 11" jaki obecnie masz numer oczekiwania. Mam podobną sytuację ale u mnie po otworzeniu przeglądarki nadal wisi tylko że zwrócono do weryfikacji (choć już minęło ponad miesiąc jak otrzymali zweryfikowany wniosek), tak że nie mogę kontrolować swojej kolejki. Może ktoś podpowie jak można kontaktować się system PW lub e-mail oferowany w ramach forum. Pozdrowienia.
Awatar użytkownika
renatka11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 lis 2013 08:51
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: renatka11 »

Dzisiaj, na koniec dnia pracy nfz, mój nr oczekiwania to 13397, a męża 13399. Przed południem dzwoniłam do nfz i uzyskałam informację, że przydział będę miała w pierwszym kwartale 2016, ale kiedy termin wyjazdu nie wiadomo. Zimorodku, nie martw się, że nadal masz weryfikację, nr spadają u Ciebie tak samo jak u mnie i innych. Czasami jest tak, że zaraz po weryfikacji jest przydział i wyznaczony termin wyjazdu do sanatorium. Moje skierowanie jest z kwietnia 2014 i mam nadzieję, że do sanatorium wyjadę z mężem nie wcześniej jak w kwietniu, a najchętniej w późniejszych miesiącach. Pozdrawiam odwiedzających forum :kwiat: :kwiat: :kwiat:
paul_88
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lis 2015 20:44
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: paul_88 »

Renatka super wiadomość ja mam podobny nr liczę na miesiące letnie też czekam od kwietnia ;)
Awatar użytkownika
Zimorodek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 gru 2015 14:10

Post autor: Zimorodek »

Dziękuję renatko11 :kwiat: za szybką odpowiedź. Mam nadzieję że to nie będzie zbyt szybko bo nie kocham zimna. Mój wniosek był złożony w maju więc jestem pomiędzy Tobą i Ewiko, ale to prawdopodobnie nie będzie miało specjalnego znaczenia i znajdziemy się w jednym woreczku I lub II kwartału. (oby ten drugi ;) ) Mój profil leczenia to reumatologia i prawdopodobnie będą to góry. Pozdrowienia także dla męża.
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witajcie :kwiat: właśnie dzisiaj przesiadłam się do następnego przedziału :) ale i tak wyjadę po was ;) ciekawa jestem kiedy i gdzie wylądujemy :) ja prawdopodobnie we wrześniu 8-) więc będę czekała na wasze wyjazdy :)
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 5 razy

Post autor: Princi »

Gdzie we wrześniu :roll: :?: ....we wrześniu czy tam innym październiku to ja ruszam w góry :) ;) :lol:
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

A ja w doliny :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ