Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam dzisiaj dodzwoniłam się do naszego NFZ i rozmawiałam z bardzo miłą panią na moje pytanie kiedy mogę się spodziewać przydziału do sanatorium ,odpowiedziała mi że w miesiącach letnich pozdrawiam wszystkich oczekujących w kolejce
Witam, sprawdziłam listę, i u mnie na dziś 54 tys. po 17 miesiącach... wkrótce weryfikacja, a potem... wszystko się może zdarzyć
Pozdrawiam Oczekujących w kolejce
Nie spodziewałam się, że dostanę przydział z tak dużym wyprzedzeniem. Otóż jadę 25 marca do Buska Zdrój-Zbludowice do "Astorii". Teraz muszę poszperać w necie, czy warto tam jechać - ja chciałam góry.