Na dzień dobry odechciewa się wyjazdu.....
Turnus rehabilitacyjny z dofinansowaniem z PFRON. (wyjazd)
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Re: Turnus rehabilitacyjny z dofinansowaniem z PFRON.
Na dzień dobry odechciewa się wyjazdu.....
- Jasmina55
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 cze 2014 16:26
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 2
Dorosłym ze stopniem znacznym dawali co 2 lata,ciekawe co będzie w tym roku?
-
Jadzia49
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 22 paź 2015 16:09
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 3
-
alka50+
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2015 11:50
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 41 razy
Witam. Ja z Buska Zdroju wracałam sypialnym wsiadając w Kielcach do Kołobrzegu. Gdybyś miała turnus w Kolobrzegu i dałabyś radę dojechać chętnie pomogę i odbiorę Ciebie z dworca, zawiozę oczywiście i pomogę w tym co będę mogła/w tym zwiedzanie Kgu autkiem z przewodnikiem hi w mojej osobie/.Jadzia49 pisze:Powiem konkretnie dlaczego tak drążę temat. U nas nie ma żadnego problemu ze złożeniem wniosku, można go złozyć kiedy się chce i tylko czekać na decyzję. Podczas kompletowania wniosku lekarz wypisał mi skierowanie bez potrzeby uczestnistwa w tym turnusie opiekuna. Jednak nie zdecyduję się na podróż sama, ponieważ jestem po udarze i w środowisku mi nieznanym nie odnajduję się zbyt dobrze. Sam pobyt nie sprawia mi problemu, radzę sobie świetnie, jednak podróż stanowi już dla mnie spory problem. Do tego dochądzą kule i insulina w torebce. Mam ochotę, aby jechać nad morze jak już wspomniałam wcześniej, ale nie chcę aby odwoziło mnie dziecko, tracąc na podróż masę czasu. Dlatego szukam sprawdzonego ośrodka z miłą atmosferą i zabiegami, które są dobrze wykonywane i najlepiej jakby któś organizował do tego ośrodka dojazd z Kielc. Pozdrawiam![]()
Gdybyś wybrała obiekt i chciałabyś opinie chętnie to sprawdzę i odpowiem na Twoje zapytania. Pozdrawiam. Alka
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
I lepiej człowiekowi jest gdy widzi takie reakcje...po to właśnie miedzy innymi to forum jest.Brawo AlkaGdybyś miała turnus w Kolobrzegu i dałabyś radę dojechać chętnie pomogę i odbiorę Ciebie z dworca, zawiozę oczywiście i pomogę w tym co będę mogła/w tym zwiedzanie Kgu autkiem z przewodnikiem hi w mojej osobie/.
-
Jadzia49
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 22 paź 2015 16:09
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 3
Gdybyś wybrała obiekt i chciałabyś opinie chętnie to sprawdzę i odpowiem na Twoje zapytania. Pozdrawiam. Alka
Bardzo dziękuję za oferowaną pomoc. Po takich postach człowiekowi wraca wiara w ludzi.
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
-
forumowicz
A jest jakaś kawiarenka z muzyką na miejscu , bądź gdzieś bliskoewasmukla pisze:Ja z czystym sumieniem mogę polecić turnus rehabilitacyjny w Jastrzębiej Górze, ośrodek Feniks.Wspaniały organizator,jedzenie pyszne,szwedzkie urozmaicone stoły śniadanie i kolacje,obiady serwowane też dobre,\.Organizacja bardzo fajna,taka rodzinna.Może skromne pokoje,ale bardzo czyściutkie.
Planuje w maju , bądź czerwcu turnus , ale jeszcze nie mam pojęcia gdzie