Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Wyjeżdżam w kwietniu do Polanicy Zdrój i w związku z tym mam pytanie gdzie tam można potańczyć? Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy a w szczególności kuracjuszki i proszę o info na ten temat:)
Do którego ośrodka jedziesz polecisz coś ciekawego bo ja się przymierzam do Jantar w kwietniu , lub maju .. ale to jeszcze nic pewnego ..
Na stronie tego ośrodka piszą , że mają sale dyskotekową , ale może napisze nam coś więcej , ktoś , kto tam był ..
marconi50 pisze:Wyjeżdżam w kwietniu do Polanicy Zdrój i w związku z tym mam pytanie gdzie tam można potańczyć? Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy a w szczególności kuracjuszki i proszę o info na ten temat:)
Witaj marconi , W Polanicy masz praktyczne dwa miejsca do wyboru, jest to Restauracja "Zdrojowa" i Restauracja "Merlin" w Zdrojowej gra zespół ( oprócz poniedziałków) , natomiast w Merlinie jest muzyka mechaniczna . Zdrojowa jest bardzo blisko Wielkiej Pieniawy jakieś 50 m , Merlin troszkę dalej, za parkiem zdrojowym. Ja byłam na przełomie lutego marca 2014 r. i do wyboru były tylko te lokale , być może w okresie wiosenny- letnim będzie większy wybór . Ja polecam "Zdrojową" . Pozdrawiam
Witaj Marconi, tak jak powiedziała Anusia do wyboru są te dwa lokale, ale w Merlinie grali w weekedy, a w Zdrojowej codziennie i można się pobawić, z Polanicy wróciłam dwa tygodnie temu, pozdrawiam
Marconi, po swoim zapytaniu raczej spodziewasz się ocen, więc dałem do "oceń...", choć kto wie, czy nie lepszy byłby na ten wątek dział "Miejscowości uzdrowiskowe" gdyż w zasadzie pytasz o miejscowość, a nie konkretny ośrodek. Zobaczymy więc co wyniknie z wątku i ewentualnie tam zostanie przeniesiony.