Polanica Zdrój, gdzie na parkietoterapię:)?

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
marconi50
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 18:56

Polanica Zdrój, gdzie na parkietoterapię:)?

Post autor: marconi50 »

Wyjeżdżam w kwietniu do Polanicy Zdrój i w związku z tym mam pytanie gdzie tam można potańczyć? Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy a w szczególności kuracjuszki i proszę o info na ten temat:) ;) ;) ;)
forumowicz

Re: Polanica Zdrój, gdzie na parkietoterapię:)?

Post autor: forumowicz »

Do którego ośrodka jedziesz :?: polecisz coś ciekawego :?: bo ja się przymierzam do Jantar w kwietniu , lub maju .. ale to jeszcze nic pewnego ..
Na stronie tego ośrodka piszą , że mają sale dyskotekową , ale może napisze nam coś więcej , ktoś , kto tam był ..
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: anusia153 »

marconi50 pisze:Wyjeżdżam w kwietniu do Polanicy Zdrój i w związku z tym mam pytanie gdzie tam można potańczyć? Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy a w szczególności kuracjuszki i proszę o info na ten temat:) ;) ;) ;)
Witaj marconi :kwiat: , W Polanicy masz praktyczne dwa miejsca do wyboru, jest to Restauracja "Zdrojowa" i Restauracja "Merlin" w Zdrojowej gra zespół ( oprócz poniedziałków) , natomiast w Merlinie jest muzyka mechaniczna . Zdrojowa jest bardzo blisko Wielkiej Pieniawy jakieś 50 m , Merlin troszkę dalej, za parkiem zdrojowym. Ja byłam na przełomie lutego marca 2014 r. i do wyboru były tylko te lokale , być może w okresie wiosenny- letnim będzie większy wybór . Ja polecam "Zdrojową" . Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Witaj Marconi, tak jak powiedziała Anusia do wyboru są te dwa lokale, ale w Merlinie grali w weekedy, a w Zdrojowej codziennie i można się pobawić, z Polanicy wróciłam dwa tygodnie temu, pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Jest jeszcze Colombina Club - najbardziej znana dyskoteka na Dolnym Śląsku. :D
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Felice »

Selenko,a i owszem jest....ale raczej dla młodych ludzi i oni zaczynają niewiele wcześniej niż zamknięcie sanatoryjnych drzwi ;) :lol:
marconi50
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 18:56

Post autor: marconi50 »

a czemu mój post tak wędruje po różnych działach tego forum??? PANIE ADMINISTRATORZE... CZYŻBY DEMOKRACJA SZWANKOWAŁA???? ;) ;) ;) mały żarcik... ;)
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 2 razy

Post autor: administrator »

Marconi, po swoim zapytaniu raczej spodziewasz się ocen, więc dałem do "oceń...", choć kto wie, czy nie lepszy byłby na ten wątek dział "Miejscowości uzdrowiskowe" gdyż w zasadzie pytasz o miejscowość, a nie konkretny ośrodek. Zobaczymy więc co wyniknie z wątku i ewentualnie tam zostanie przeniesiony.
ODPOWIEDZ