Busko Zdrój 1.05-5.05.2013 lista obecności!

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
forumowicz

Re: Busko Zdrój 1.05-5.05.2013 lista obecności!

Post autor: forumowicz »

MAX przyjedzie pewnie wcześniej niż 1.05. Myślę że konkretnie co do spotkania się to umówimy się na pv.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Zgodnie z sugestią wczorajszego solenizanta- deklaruję udział na 80%, w siarkowo wybuchowym wyjeździe do Buska , wydaje mi się że jednak jakieś białogłowy się pokarzą, choć nie wiem czy nie będzie kłopotu z rezerwacją lokalu jak zobaczą Cię tak ubranym jak na avatorku mimo tolerancji, a swoją drogą muszę poszukać swojego czarnego......kapelusza, żebym nie odstawał od towarzystwa ;) :lol: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Qrna... stroje, kapelusze... to dopiero "bal przebierańców" się szykuje ;)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Haniu żaden bal przebierańców :twisted: nasi Panowie to bardzo eleganccy mężczyźni: białe koszule, muszki, smokingi, kapelusze to u nich... norma ;)
Nie sądzę abyś na deptaku (czy jest tam takowy ? ) w Busku chciała się pokazać z jakowymś... obwiesiem :lol:
Będziesz mieć u swego boku przystojnego i eleganckiego... MAX-a ;) Już widzę zazdrosne spojrzenia innych kobiet :lol:
forumowicz

O mężczyźnie świadczy "jego" kobieta (patrz wątek "modowy"), a ja z jakim mężczyzną chciałabym pokazać się na deptaku?
Na pewno gdyby "On" szedł obok mnie to nie interesowałabym się ludźmi, którzy na nas patrzą tylko tym mężczyzną i nie ważne czy byłby w stroju sportowym czy takim wprost z filharmonii, najważniejsze aby dobry humor nam dopisywał :)
forumowicz

Selene pisze:Haniu żaden bal przebierańców :twisted: nasi Panowie to bardzo eleganccy mężczyźni: białe koszule, muszki, smokingi, kapelusze to u nich... norma ;)
Nie sądzę abyś na deptaku (czy jest tam takowy ? ) w Busku chciała się pokazać z jakowymś... obwiesiem :lol:
Będziesz mieć u swego boku przystojnego i eleganckiego... MAX-a ;) Już widzę zazdrosne spojrzenia innych kobiet :lol:
"Nasi Panowie"? To znaczy, że jest komplet? Czy wszyscy Panowie są już zajęci?
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Haniu miałam na myśli Panów z naszego forum :) Czy wszyscy są zajęci tego nie wiem :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Wszyscy panowie są zajęci do momentu przyjazdu do .....Buska :lol: :lol: , co do spaceru po deptaku, bardzo chętnie zamienię swoją laskę nebeską, na żywą istotę do sympatycznej przechadzki i rozmowy ;) :lol: :lol:
forumowicz

To Ty tak sądzisz. Nie wiem czy inni Panowie podzielają Twoją odpowiedź ;)
Co zaś tyczy się "laski nebeskiej" to zawsze możesz ją zamienić na ciupagę, to też rodzaj laski :)
forumowicz

Selene, jeśli deptaku jeszcze nie ma, to my ten deptak "wydeptamy", bo nas będzie tłumek, hihihihi
ODPOWIEDZ