Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Byłam wielokrotnie w Kołobrzegu ale nigdy w sanatorium dlatego nie mam punktu odniesienia. Trafił mi się Bałtyk i to chyba jest wyższa półka wśród obiektów sanatoryjnych Pożyjemy i zobaczymy..... Po powrocie opiszę swoje spostrzeżenia i uwagi dotyczące pobytu. Życzę wszystkim udanej niedzieli
Bardzo dobre sanatorium w samym centrum Kołobrzegu wszystkie zabiegi na miejscu....pływalnia....grota solna...gratuluję przydziału...No i kawiarnia na miejscu z tańca mi...pozdrawiam Gosia
Witaj saphira jadąc do Kołobrzegu w pociągu ze mną jechało dużo ludzi do Bałtyku wniosek J jeden...nie wszyscy tutaj zaglądają nie wiedzą o forum albo się nie odzywają bo chcą być anonimowi...pozdrawiam z Kołobrzegu...Gosia
Witam Wojtek Sepphira do Kołobrzegu -Amber termin 10.03.2016 do 23.03 2016 wyjeżdza Ewelina 7 z lubelskiego
Super przydział jeszcze dużo czasu , inne sanatoria wielu będzie wyjeżdzać
Spotkania pozytywnych kuracjuszy , rehabilitacji odpoczynku od codziennosci
Pozdrawiam wyjeżdzających
Witaj wojtek11, oczywiście cieszę się,że ktoś z forumowiczòw będzie kurował się w Kołobrzegu w moim terminie... Napisz do jakiego sanatorium się wybierasz .....czyżby to był "Bałtyk" ? Pozdrawiam wszystkich użytkownikòw forum- szczegòlnie ciepło Gosię I Grażynkę z wielkopolskiego NFZ-u.