Widocznie jest opóźnienie tak jak mówią około 2 miesiace.Więc będziemy czekać dłużej ,a to mnie nie cieszy.Życzę miłego oczekiwania na fajny satysfakcjonujacy Cię przydział.Myslę,że na dniach będziesz miała przydział i tego Ci życzę.gina8 pisze:czekam juz przeszlo 22 miesiace w Malopolsce,oczywiscie ;]
NFZ Małopolska rosnący czas oczekiwania
Re: NFZ Małopolska
Nie bądź tak pesymistycznie nastawiona,narzekają naprawde jednostki.Byłam 3 razy i jestem zadowolona przede wszystkim z zabiegów,które przeważnie lekarz bierzegina8 pisze:ale i tez ogarnia mnie strach,bo nagminnie slysze negatywne opinie na temat uslug, jakosci tychze sanatoriow . Podobno zabiegi sa marnej jakosci ,na starych sprzetach ,jedzenie marniutkie i mało oraz pokoje ciasne i przeludnione po kilka osob.
pod uwagę.Również jedzonko było niezłe ,mogło być więcej owoców,ale przeciez mozna dokupić.Warunki pokojowe miałam ful wypas .Może ja tak trafiłam.
Latwo się klimatyzuję i najważniejsze to fajne towarzystwo.Naprawdę nie masz co się martwić na zapas.Będzie dobrze grunt to dobre nastawienie.Jeszcze zatesknisz za tym klimatem sanatoryjnym .Tego Ci życzę będzie dobrze.Pozdrawiam.
- malgonia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2012 09:15
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 13 razy
nie słuchaj malkontentówgina8 pisze:ale i tez ogarnia mnie strach,bo nagminnie slysze negatywne opinie na temat uslug, jakosci tychze sanatoriow . Podobno zabiegi sa marnej jakosci ,na starych sprzetach ,jedzenie marniutkie i mało oraz pokoje ciasne i przeludnione po kilka osob.
-
martynaQ
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 03 sty 2016 17:56
- Staż sanatoryjny: 4
Witam Cię,nie stresuj się zawczasugina8 pisze:ale i tez ogarnia mnie strach,bo nagminnie slysze negatywne opinie na temat uslug, jakosci tychze sanatoriow . Podobno zabiegi sa marnej jakosci ,na starych sprzetach ,jedzenie marniutkie i mało oraz pokoje ciasne i przeludnione po kilka osob.
-
bozenag
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 lip 2014 15:28
Witaj powiedz mi jak można jechać ze ZUS do sanatorium ? pozdrawiam Bożena
-
bozenag
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 lip 2014 15:28
malgonia pisze:nie słuchaj malkontentówgina8 pisze:ale i tez ogarnia mnie strach,bo nagminnie slysze negatywne opinie na temat uslug, jakosci tychze sanatoriow . Podobno zabiegi sa marnej jakosci ,na starych sprzetach ,jedzenie marniutkie i mało oraz pokoje ciasne i przeludnione po kilka osob.![]()
jeżdze prawie co roku raz z ZUS a RAZ znfz i nie jest żle
![]()
Witaj powiedz mi jak można jechać ze ZUS do sanatorium ? pozdrawiam Bożena
- goośka71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 mar 2012 18:59
- Staż sanatoryjny: 3
Grunt to pozytywne nastawienie.
Na warunki lokalowe nie będziesz miała czasu narzekać bo w pokoju się tylko śpi i przebiera.
Jedzonko - są wywieszane jadłospisy , jak Ci noś nie spasuje to ewakuacja " w miasto "
Zabiegi , stare aparaty ?? nie wiem czy są jeszcze takie sanatoria gdzie sprzęt pamięta Gierka
Jak masz jakąś upatrzoną miejscowość , czy nawet konkretne sanatorium to jedź do NFZ i poproś panią w okienku, żeby wpisała na komputerze , że prosisz o to i o to.
Ja tak robię i do tej pory się udawało.
Powodzenia
- malgonia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2012 09:15
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 13 razy
Witaj powiedz mi jak można jechać ze ZUS do sanatorium ? pozdrawiam Bożena[/quote]
Biorę wniosek do sanatorium z ZUS lub drukuje ze strony internetowej,ide do lekarki pierwszego kontaktu.Wypisuje mi wniosek i staje na komisji,dostaje skierowanie i wybieram miejsce i czas wyjazdu i jade
Kolejka przystopowała powolutku do przodu,właśnie przesiadłam się do 16 wagonu .Pozdrawiam wszystkich podróżujących!