Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Woytek jakim cudem otrzymałeś już przydział skoro liczyłeś na maj ? Czy ze zwrotów czy się pomyliłeś tak w obliczeniach ? Czy jedziesz na poszpitalne ? Po prostu mnie wystraszyłeś. Ja też czekam na maj-czerwiec i nie ma opcji bym dostała urlop do połowy kwietnia. Dziś nr 3068 a Ty z jakim nr w przeglądarce dostałeś ten przydział ?Swoją drogą Świeradów fajny tylko daleko, daleko ale od nad wszędzie daleko. Gratuluję choc wolałbyś jak piszesz w cieplejszym okresie. Pozdrawiam
Zosiu od nas i do nas zawsze daleko... W żartach ktoś mi powiedział, do Was tak, jak do innych tylko + 200 ( W-wa- Białystok)
Niedawno jechałam w stronę Poznania i kiedy minęliśmy Warszawę, stwierdziliśmy, że mamy już -200 i jedziemy normalnie
Kiedy w 2011 dostalismy sanatorium w Polańczyku to za głowe się złapałam - 900 km ... pojechalismy oczywiście.
Teraz tez pragne w góry a one znad morza baardzo daleko.
I nic to. Podróż też może być fajna.
Bogutka
basiat pisze:Zosiu od nas i do nas zawsze daleko... W żartach ktoś mi powiedział, do Was tak, jak do innych tylko + 200 ( W-wa- Białystok)
Niedawno jechałam w stronę Poznania i kiedy minęliśmy Warszawę, stwierdziliśmy, że mamy już -200 i jedziemy normalnie
Ale za to jak u Was ładnie i macie teraz taki ładny pociąg z Warszawy i tak szybciutko jedzie jak się wychoruję to w niego wsiądę
Bogutka ma rację podróż też może być fajna,byle nie było za dużo przesiadek ostatnio jechałam do sanatorium 9 godzin,ale wygodnie więc wcale nie narzekałam
Zosia pisze:Woytek jakim cudem otrzymałeś już przydział skoro liczyłeś na maj ? Czy ze zwrotów czy się pomyliłeś tak w obliczeniach ? Czy jedziesz na poszpitalne ? Po prostu mnie wystraszyłeś. Ja też czekam na maj-czerwiec i nie ma opcji bym dostała urlop do połowy kwietnia. Dziś nr 3068 a Ty z jakim nr w przeglądarce dostałeś ten przydział ?Swoją drogą Świeradów fajny tylko daleko, daleko ale od nad wszędzie daleko. Gratuluję choc wolałbyś jak piszesz w cieplejszym okresie. Pozdrawiam
jest to leczenie po szpitalne,sam jestem zaskoczony kolejka topniała ok 50-70 nr miesiecznie a ty nagle z 249 w ułamku sekundy... przydział odległość 700km z 10 godzin w aucie....
Zosia pisze:Woytek jakim cudem otrzymałeś już przydział skoro liczyłeś na maj ? Czy ze zwrotów czy się pomyliłeś tak w obliczeniach ? Czy jedziesz na poszpitalne ? Po prostu mnie wystraszyłeś. Ja też czekam na maj-czerwiec i nie ma opcji bym dostała urlop do połowy kwietnia. Dziś nr 3068 a Ty z jakim nr w przeglądarce dostałeś ten przydział ?Swoją drogą Świeradów fajny tylko daleko, daleko ale od nad wszędzie daleko. Gratuluję choc wolałbyś jak piszesz w cieplejszym okresie. Pozdrawiam
jest to leczenie po szpitalne,sam jestem zaskoczony kolejka topniała ok 50-70 nr miesiecznie a ty nagle z 249 w ułamku sekundy... przydział odległość 700km z 10 godzin w aucie....