Poczekalnia na wyjazd w roku 2016 lub 2017.

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2014 13:28
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 4 razy

Re: Poczekalnia na wyjazd w roku 2016 lub 2017.

Post autor: Bogutka5 »

jan19557 pisze:Czy ktoś był w Witalu w Gołdapi?
Nie byłam ale chętnie bym pojechała :kwiat: ......
Bogutka
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Janie , czyżbyś się wybierał do Gołdapi ?
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Woytek jakim cudem otrzymałeś już przydział skoro liczyłeś na maj ? Czy ze zwrotów czy się pomyliłeś tak w obliczeniach ? :) Czy jedziesz na poszpitalne ? Po prostu mnie wystraszyłeś. Ja też czekam na maj-czerwiec i nie ma opcji bym dostała urlop do połowy kwietnia. Dziś nr 3068 a Ty z jakim nr w przeglądarce dostałeś ten przydział ?Swoją drogą Świeradów fajny tylko daleko, daleko ale od nad wszędzie daleko. Gratuluję choc wolałbyś jak piszesz w cieplejszym okresie. Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Zosiu od nas i do nas zawsze daleko... :shock: :shock: W żartach ktoś mi powiedział, do Was tak, jak do innych tylko + 200 :lol: :lol: ( W-wa- Białystok)
Niedawno jechałam w stronę Poznania i kiedy minęliśmy Warszawę, stwierdziliśmy, że mamy już -200 :lol: :lol: i jedziemy normalnie ;) ;) ;)
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kiedy w 2011 dostalismy sanatorium w Polańczyku to za głowe się złapałam - 900 km ... pojechalismy oczywiście.
Teraz tez pragne w góry a one znad morza baardzo daleko.
I nic to. Podróż też może być fajna.
Bogutka
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

basiat pisze:Zosiu od nas i do nas zawsze daleko... :shock: :shock: W żartach ktoś mi powiedział, do Was tak, jak do innych tylko + 200 :lol: :lol: ( W-wa- Białystok)
Niedawno jechałam w stronę Poznania i kiedy minęliśmy Warszawę, stwierdziliśmy, że mamy już -200 :lol: :lol: i jedziemy normalnie ;) ;) ;)
Ale za to jak u Was ładnie :) i macie teraz taki ładny pociąg z Warszawy :) i tak szybciutko jedzie :) jak się wychoruję to w niego wsiądę :kwiat:
Bogutka ma rację :kwiat: podróż też może być fajna,byle nie było za dużo przesiadek ;) ostatnio jechałam do sanatorium 9 godzin,ale wygodnie więc wcale nie narzekałam :D
forumowicz

Ja jechałam do Świnoujścia ponad 14 godzin i też fajnie minął ten czas 8-)
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 17:41
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: woytek »

Zosia pisze:Woytek jakim cudem otrzymałeś już przydział skoro liczyłeś na maj ? Czy ze zwrotów czy się pomyliłeś tak w obliczeniach ? :) Czy jedziesz na poszpitalne ? Po prostu mnie wystraszyłeś. Ja też czekam na maj-czerwiec i nie ma opcji bym dostała urlop do połowy kwietnia. Dziś nr 3068 a Ty z jakim nr w przeglądarce dostałeś ten przydział ?Swoją drogą Świeradów fajny tylko daleko, daleko ale od nad wszędzie daleko. Gratuluję choc wolałbyś jak piszesz w cieplejszym okresie. Pozdrawiam :)
jest to leczenie po szpitalne,sam jestem zaskoczony kolejka topniała ok 50-70 nr miesiecznie a ty nagle z 249 w ułamku sekundy... przydział :x odległość 700km z 10 godzin w aucie.... :cry:
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

złapałam 1 z przodu .... hurrra .. 1999
Bogutka
forumowicz

woytek pisze:
Zosia pisze:Woytek jakim cudem otrzymałeś już przydział skoro liczyłeś na maj ? Czy ze zwrotów czy się pomyliłeś tak w obliczeniach ? :) Czy jedziesz na poszpitalne ? Po prostu mnie wystraszyłeś. Ja też czekam na maj-czerwiec i nie ma opcji bym dostała urlop do połowy kwietnia. Dziś nr 3068 a Ty z jakim nr w przeglądarce dostałeś ten przydział ?Swoją drogą Świeradów fajny tylko daleko, daleko ale od nad wszędzie daleko. Gratuluję choc wolałbyś jak piszesz w cieplejszym okresie. Pozdrawiam :)
jest to leczenie po szpitalne,sam jestem zaskoczony kolejka topniała ok 50-70 nr miesiecznie a ty nagle z 249 w ułamku sekundy... przydział :x odległość 700km z 10 godzin w aucie.... :cry:
Wojtuś to jedż pendolino autko zostaw :o :lol:
ODPOWIEDZ