Tak się zastanawiam...jedynka czy dwójka, trójka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Re: Tak się zastanawiam...jedynka czy dwójka, trójka

Post autor: Wienia »

Ja od paru lat jedynkę mam na co dzień,więc dlatego taki mój wybór. :)
kropkaem
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 wrz 2015 20:34
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: kropkaem »

chetny pisze:Witam ja też uważam że jedynka zdecydowanie jedynka bo po tańcach można do jedynki coś fajnego przyciągnąć :lol: ;) a w dwójce już problem :( no chyba że się kompana wyprowiantuje :lol: :lol: :lol: :lol: . Latem to nie problem ale zimą to podejrzewam że że nie dał by się eksmitować w zaspę :lol: :lol:
Jeśli to jest Twój jedyny argument, dla którego chciałbyś pokój jednoosobowy, to gratuluję tak płytkiego podejścia i chwalenia się tym na forum.
A poza tym, kto dużo gada, ten mało robi.

Dlatego chcę pokój jednoosobowy, żeby m.in. nie trafić na kogoś o takich poglądach...
Awatar użytkownika
tadi1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lis 2014 19:10
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: tadi1 »

CHETNY ale pojechałeś po bandzie :shock: czyżby puściły ci hamulce ;) może spróbuj ręcznego :? :? :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ja uważam , że chetny niczym się nie chwali tylko otwarcie i rzeczowo nazwał sprawę po imieniu :D :D ha ha
forumowicz

A co można przytargać do jedynki? :shock: :oops: doświadczeni faceci jedynkowi no no :shock: Nazywają swoje życie po imieniu :shock: :roll:
Niech każdy nazywa siebie jak chce ,ale niech nie uogólnia. :!:
kropkaem
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

ilem pisze:;) ;) Po tańcach można przyciągnąć koniaczek i zaprosić dziewczynę na............. konwersację a współlokatorowi z pokoju może to przeszkadzać :( tak więc jedyneczka
Sanatorium, to nie hotel..
Proponuję wynająć sobie pokój w hotelu, przecież można i na godziny, a nie blokować jedynek w sanatorium - których jest i tak mało - dla tych którzy przyjechali na rehabilitację, żeby naprawdę odpocząć, zebrać siły, zregenerować, a do tego potrzebują ciszy i spokoju..
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: lubelanka64 »

Kropkaem :serce: :serce: wyluzuj. Luźna wymiana zdań /nie mylić z myśli/ nie może Cię tak denerwować. Byłam w sanatorium kilka razy i wiem, że dobre, wesołe towarzystwo też pomaga w regeneracji zdrowia psychicznego. Oczywiście wszystko w granicach zdrowego rozsądku. Życzę każdemu według jego potrzeb. ;) ;)
forumowicz

:o :o Hola hola a kto tu mówi ,że sanatorium to hotel?Czy zaproszenie kogoś do pokoju po tańcach to coś złego?Wielokrotnie na forum czytałem SMUTASY NIECH SIEDZĄ W DOMU
kropkaem
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

lubelanka64 pisze:Kropkaem :serce: :serce: wyluzuj. Luźna wymiana zdań /nie mylić z myśli/ nie może Cię tak denerwować. Byłam w sanatorium kilka razy i wiem, że dobre, wesołe towarzystwo też pomaga w regeneracji zdrowia psychicznego. Oczywiście wszystko w granicach zdrowego rozsądku. Życzę każdemu według jego potrzeb. ;) ;)
Ależ ja się wcale nie denerwuję, nie wiem skąd takie przypuszczenia :lol:
Już podałam tyle argumentów dlaczego i pisałam, że mam złe doświadczenia z współlokatorkami, i z tego to wynika, dlatego chcę jedynkę.
Miłe, wesołe towarzystwo jak najbardziej wskazane, ale potem wracam do siebie i ... odpoczywam :)
Dlaczego niektórzy myślą, że jak ktoś chce pokój jednoosobowy, to jest odludkiem, smutasem, samotnikiem, bądź mało towarzyski.. :?:
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: lubelanka64 »

Ja to mam szczęście, zawsze trafiam na fajnych ludzi, w pokoju wieloosobowym czy w jedynce. Może dlatego,że lubię ludzi z ich wadami i zaletami. Pozdrawiam współkuracjuszy z Abatonu z grudniowego turnusu w Krynicy.
ODPOWIEDZ