Busko Zdrój 1.05-5.05.2013 lista obecności!

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Busko Zdrój 1.05-5.05.2013 lista obecności!

Post autor: andrzej1955 »

Haniu, pisząc okrutna miałem na myśli zastąpienie Twojego ramienia- ciupagą, dla mnie to okrutna różnica :!: jestem żartownisiem i używam skrótów myślowych, proszę niektóre wypowiedzi traktować z ;) ;) ;) , pozdrawiam, a pro po Galicji, to zapewne jak mieszkałaś w młodości z Mamą to zdarzyło Ci się być na tygodniowym odpuście w małej mieścinie niedaleko Gorlic :?: to Moje rodzinne strony, pozdrawiam bielutko bo prawie ....wiosennie :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Basia Olsztyn pisze:Margotko, a Ty dojedziesz do Buska, jakaś zaległa impreza nas czeka, pamiętasz ;)
Andrzeju, szampana lubię i owszem, a Ciebie poznać chciałabym oj! chciałabym i... bez szampana. Pozdrawiam :D
Basiu przykro mi , ale nie będę w Busku - 3 maja wyjeżdżam do Krynicy , a zaległa impreza nabiera mocy i na pewno kiedyś się odbędzie , ja o takich przyjemnościach nie zapominam Moja Droga :) :) :)
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

andrzej1955 pisze:Haniu, pisząc okrutna miałem na myśli zastąpienie Twojego ramienia- ciupagą, dla mnie to okrutna różnica :!: jestem żartownisiem i używam skrótów myślowych, proszę niektóre wypowiedzi traktować z ;) ;) ;) , pozdrawiam, a pro po Galicji, to zapewne jak mieszkałaś w młodości z Mamą to zdarzyło Ci się być na tygodniowym odpuście w małej mieścinie niedaleko Gorlic :?: to Moje rodzinne strony, pozdrawiam bielutko bo prawie ....wiosennie :lol: :lol: :lol:
Och Andrzeju, ja nie mam Tobie za złe tego słowa. W końcu mój uśmiech z przymrużeniem oka wciąż dołączam w postaci emotikonu ;)
Co zaś tyczy się Gorlic to moja mama nie mieszka w tej miejscowości a pomieszkuje od 12 lat. Pomieszkuje gdyż jej drugi mąż (ojciec nie żyje) ma dom nieopodal Gorlic zaś mama ma mieszkanie nieopodal Warszawy. Ja zaś bywam w tamtych stronach czasami podczas lata (3 razy jak dotychczas). Najprawdopodobniej tego lata także tam "zawitam" i jeśli Ty podczas spaceru np. w parku zdrojowym w Krynicy Górskiej będziesz miał ochotę mieć obok siebie kobietę, całkiem niekiepską kobietę to wówczas ciupagę możesz zostawić w domu, wówczas posłużę ramieniem :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Robię wszystko aby nawet tak kuszące i przyjemne propozycje nie musiały być realizowane, no chyba że z.........czystej przyjemności, i sympatii, pozdrawiam :!: :)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

andrzej1955 pisze:Robię wszystko aby nawet tak kuszące i przyjemne propozycje nie musiały być realizowane, no chyba że z.........czystej przyjemności, i sympatii, pozdrawiam :!: :)
ha ha ha to się nazywa sposób na kobietę ...............
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Traktowanie Atrakcyjnej Kobiety jako podpórki byłoby bardzo nie eleganckie i nie w moim stylu, a spacer i sympatyczna rozmowa podparta wypiciem ..... kubeczka.....wody mineralnej zwłaszcza w Krynicy na deptaku, jeszcze nikomu nie zaszkodziła, a co do sposobu na kobietę to doskonale sama wiesz że go ....nie ma, no.....chyba że :!: ;) :lol: :lol:
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

I znów niezrozumienie, nieporozumienie. Służyć ramieniem nie oznacza być podporą. Oj chyba powinnam pójść spać. Nic tu po mnie.
Dobranoc
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Gwoli wyjaśnienia- ostatnia moja wypowiedź adresowana była do Eluni , pozdrawiam :!:
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Istotnie odpowiedź Twoja była na pytanie Eluni, ale to ze mną pisałeś o podporach tudzież ciupagach, a także laskach nebeskich. Widzę, że się wycofujesz, ale ok, ok rozumiem Ciebie.
Dobranoc :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Tym razem to ja zostałem złe zrozumiany , jestem towarzyską osobą i otwartą na nowe sympatyczne znajomości, z niczego się nie wycofuję ale i nić nie obiecuję, znajomości z miłymi i sympatycznymi osobami, nigdy nie za wiele, zwłaszcza w tych zwariowanych czasach :!: :!: :!:
ODPOWIEDZ