Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
fauna pisze:Nie spodziewałam się, że dostanę przydział z tak dużym wyprzedzeniem. Otóż jadę 25 marca do Buska Zdrój-Zbludowice do "Astorii". Teraz muszę poszperać w necie, czy warto tam jechać - ja chciałam góry.
Jeżeli lubisz góry to ich brak w Busku może zastąpić bardzo dobre sanatorium. W Busku mogę polecić tylko sanatorium "Słowacki" bo tam byłem i jest naprawdę OK. Natomiast okolica to taka sobie. Pozostaje prosić o zmianę miejsca skierowania.
Pozdrawiam
A ja do Goczałkowic od 3 lutego - 60 km od domku he he a z pewnością wolałabym Krynicę bo tam nie byłam a bardzo bym chciała - heh
Pozdrowienia noworoczne dla wszystkich
Dziękuję :) Dosiego Roku Drodzy Forumowicze
Po powrocie zdam relację jak było w Krynicy Mieliśmy ( jadę z mężem ) przyznany Ustroń Ta Krynica to ze zwrotów
Byłam w Krynicy prywatnie 12 lat temu Ciekawa jestem co się zmieniło
ewasz a ja bardzo bym nie chciała do Goczałkowic(30 parę kilometrów od domu)wolałabym radykalną zmianę klimatu-zawsze się smiejemy z moim małżem,ze wszędzie byle nie do Goczałkowic:)