Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, dostałam skierowanie na rehabilitacje lecznicza w ramach prewencji rentowej z zus w terminie od 30 czerwca. Czy może ktoś z forumowiczów był w tym ośrodku na turnusie z zus-u, jeśli tak to może zechciałby podzielić się wrażeniami.
Będzie to mój pierwszy wyjazd do sanatorium i chętnie skorzystam z cennych wskazówek. Pozdrawiam
Witaj. Byłam tam w ubiegłym roku. Pojedź dzień wcześniej, dostaniesz lepszy pokój. Dla tych z Zusu nie rezerwują pokoi. Zabiegi w porządku. Jest ich sporo, bo 5 dziennie. Z reguły od 7 i po obiedzie też, także w soboty. Sam Ciechocinek ładny, jeśli lubisz tańczyć, jest gdzie się wybrać. Pytaj jakie szczegóły Cię interesują, odpowiem.
Dziękuję bardzo za informacje, rzeczywiście pojade wcześniej, żeby mieć szanse na pokój dwuosobowy. Czy w pokojach są ręczniki, lekka to rzecz w sumie, ale dużo miejsca zajmuje. Basenu to chyba ten ośrodek nie posiada, a czy jest dostęp do internetu?
Mam jeszcze jedno pytanie czy lekarz na miejscu w sanatorium wystawia zwolnienie na czas pobytu, bo mój lekarz rodzinny nie chce mi wystawić na ten czas L4.
Witaj!
Zadzwoń i zamów sobie nocleg na dzień wcześniej, zapytaj o odpłatność. Jakiś ręcznik był ale jeśli dostaniesz basen to za mało. Basen solankowy jest bliziutko, 2 minuty. Pozostałe zabiegi na miejscu. Zwolnienie wypisze Ci lekarz na miejscu. Obok recepcji jest taki kącik internetowy, można pocztę odebrać. Basen do pływania to jakieś 15 minut drogi w Wojskowym Ośrodku i drugi przy tężniach. Biegałyśmy tam kilka razy, godzina około 10 zł.