Medikur Kołobrzeg 28.01.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Cypis
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2015 23:38
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Medikur Kołobrzeg 28.01.2016

Post autor: Cypis »

Asiulek, dzisiaj wgramolę się na strych i wyciągam walizki...czas myśleć o pakowaniu :D Muszę się zastanowić co zabrać ze sobą, a co dokupić na miejscu. Obawiam się tylko, tego, żebym na drogę powrotną nie musiała dokupować dodatkowej torby. :lol:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: asiulek »

Cypisku :serce: drugie kozaki się zepsuły :o miałam kupić, ale stwierdziłam, że chyba kupię na miejscu :lol: może zimy nie będzie, ciuchy trochę powyciągane, trudno się zdecydować co zabrać, na razie siedzę piję kawę, przyglądam się im i myślę :lol:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

asiulek :kwiat: w części sanatoryjnej nie dostaniesz kupić butów...tylko na starówce...w mieście...zresztą wszystko do ubioru trzeba tam kupić...w zimie to są tam dwa sklepy z kożuchami i kurtkami...ale o cenie nie wspomnę....w części sanatoryjnej to tylko pamiątki ;) jest apteka...i sklepy z rybami....w lecie jest tego więcej..ale teraz wyboru nie ma....są też sklepy spożywcze.... ;)
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Gosiu :serce: to muszę jednak na miejscu kupić :? a tak mi się dziś nie chce z domu wychodzić :twisted: :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Chyba tak...dostaniesz wszystko w Kołobrzegu....ale w mieście...ale czy będziesz miała czas biegać za butami...w mieście są sklepy Handlowe...dobrze zaopatrzone...ale jest drogo...lepiej kup u siebie... ;) A sklepy są w pobliżu Katedry...tam dostaniesz wszystko kupić :)
Cypis
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Gosiu, co my byśmy bez Ciebie zrobiły? :serce: :kwiat: :D Czasami mam wrażenie, że Jesteś tam dwa razy w tygodniu, a nie dwa razy do roku. Wielki pokłon dla Ciebie za Twoją pomoc [ obrazek zewnętrzny ]

Asiulek, mi również, zastrajkowały kozaki. Pojechałam więc do Decathlonu i kupiłam sobie buty trekkingowe zamiast kozaczków. Moi synowie mnie na nie namówili. Podobno dobre są i na śnieg i na deszcz i na suchą pogodę. Co do ciuchów, to nie mam za dużego wyboru, ponieważ zabieram tylko buty sportowe, więc sukienki i garnitury odpadają :D
Miłego pakowania życzę :)
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cypisku :serce: , a czym jedziesz?
Cypis
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jadę autobusem.
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A ile walizek zabierasz :?: :?: ;)
Cypis
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jeszce nie wiem. Wszystko zależy jak mi się uda spakować. Wiem tylko jedno, że walizki dobre są na wyjazd dwu-trzy dniowy. Spakuję się do dużej torby, albo dwóch. Mąż lub syn zawiezie mnie na dworzec autobusowy w Bydgoszczy, a w Kołobrzegu najwyżej wezmę z dworca taksówkę, mimo, że mam jakieś osiemset metrów do ośrodka. :oops: :)
ODPOWIEDZ