Medikur Kołobrzeg 28.01.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Cypis
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2015 23:38
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Medikur Kołobrzeg 28.01.2016

Post autor: Cypis »

Jadę autobusem,więc muszę się dobrze zastanowić, co mi będzie na pewno potrzebne. Nie miałam czasu wcześniej zabrać się za pakowanie, bo bym wysłała torby kurierem. Samochód zostawiam w domu...zbuntowałam się, he he he :D
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: asiulek »

Dla mnie za daleko na autobus :( moje biodro by nie wytrzymało ;)
Cypis
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Asiu, ja mam bliżej, zdecydowanie. Mówiąc szczerze, to też się zastanawiam jak wytrzymam podróż. Co na to mój kręgosłup? Najwyżej będę przybierać różne pozy, typu wyciąganie się na podłodze w przejściu. :lol: W pociągu, bym wstała, przeszła się itp. Jadąc samochodem, zawsze można gdzieś stanąć. Mam tylko nadzieję, że będzie jakiś dłuższy przystanek, bo inaczej będę zmuszona założyć pampersa :lol:

O której wyjeżdżacie? :D
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja koło 5, potem jeszcze po dziewczyny, jakieś 60 km i dopiero kierunek Kołobrzeg, jakieś 600km :roll:
Cypis
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Świat drogi przed Wami !!! Pewnie do późnego popołudnia dojedziecie. Nie ma co się spieszyć, ważne, żeby bezpiecznie dotrzeć. :D
Ja wyjeżdżam z domu o 2:00 w nocy. O 2:40 mam wyjazd z Bydgoszczy. W Kołobrzegu będę już około 7:00. Mogłabym jechać później, ale nie chcę jechać z przesiadkami, no i lekarza może uda mi się prędzej załatwić. :D
Pisała do mnie Ela, podając mi swój nr telefonu. W związku z tym, że pewnie Będziecie bardzo zmęczone po podróży, odezwę się dopiero w piątek. Spotkamy się gdzieś na kawie itp. :D
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Cześć Dziewczyny.Pakowanie , walizy , torby, a ja w fotelu obolała siedzę i o pakowaniu wcale nie myślę :( a pora by była już się zebrać do roboty.Wam kozaczki się popsuły a mnie torba się podarła a w walizce mam urwaną rączkę od ostatniego wyjazdu.Tak więc d..a i to bez rączki :lol: .Pozostała mniejsza walizka i musi wystarczyć a butki i przydasie wepchnę w torbę treningową i finito.Cypisku , Ty będziesz chyba jechała tym autobusem który startuje o 22 z Łodzi Kaliskiej a w Kołobrzegu jest ok. 7 rano.Prawie 40 min ma postój w Bydgoszczy.Niestety pociąg 12 grudnia nam szarąbali :twisted: :evil: .Latem , kuszeta i człowiek wypoczęty do celu przybywa a tak kicha :( .Dzwoń jak się zalokujesz i opowiedz jak jest. :kwiat:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

wiesniaczkaela pisze:Cześć Dziewczyny.Pakowanie , walizy , torby, a ja w fotelu obolała siedzę i o pakowaniu wcale nie myślę :( a pora by była już się zebrać do roboty.Wam kozaczki się popsuły a mnie torba się podarła a w walizce mam urwaną rączkę od ostatniego wyjazdu.Tak więc d..a i to bez rączki :lol: .Pozostała mniejsza walizka i musi wystarczyć a butki i przydasie wepchnę w torbę treningową i finito.Cypisku , Ty będziesz chyba jechała tym autobusem który startuje o 22 z Łodzi Kaliskiej a w Kołobrzegu jest ok. 7 rano.Prawie 40 min ma postój w Bydgoszczy.Niestety pociąg 12 grudnia nam szarąbali :twisted: :evil: .Latem , kuszeta i człowiek wypoczęty do celu przybywa a tak kicha :( .Dzwoń jak się zalokujesz i opowiedz jak jest. :kwiat:
Kobieto :!: :!: :!: :!: :!: kończ rozmowę :twisted: , bo dzwonię do Ciebie :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

wiesniaczkaela pisze:...będziesz chyba jechała tym autobusem który startuje o 22 z Łodzi Kaliskiej a w Kołobrzegu jest ok. 7 rano.Prawie 40 min ma postój w Bydgoszczy...
W Bydgoszczy stoi w nocy, ciemno, zimno, a toalety na dworcu zamknięte :(
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Ostatnio dwa lata temu , były otwarte :lol: :lol: :lol: ale to był majowy bum świateczny :lol: :lol:
Cypis
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ojejku Eluś, mocno się poturbowałaś !!! Współczuję bardzo...masakra jakaś :shock: Co do pakowania, to najwyżej spakuj resztę do reklamówek, zawsze lepiej w samochodzie je rozłożyć. :)
Moje Drogie, jak tylko się rozlokuję, to zadzwonię lub napiszę do Was sms-a, bo podejrzewam, że Będziecie jeszcze w trasie. Uważajcie proszę na drodze, bo może być ślisko. :serce: :)
Co do autobusu, to na pewno jadę tym, o którym piszecie. :) Nie straszcie mnie, że tylko w Bydgoszczy jest postój, przecież to katastrofa dla mojego pęcherza :shock: :shock: :shock:
Teodor, pewnie oszczędzają na wodzie i papierze toaletowym :roll:
ODPOWIEDZ