Medikur Kołobrzeg 28.01.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Medikur Kołobrzeg 28.01.2016

Post autor: Fionka »

Cypisku . nie tylko w Bydgoszczy jest postój.Co 2 godziny musi robić min 5 min popas a po 4 godz. 15 min.W autobusie jest kibelek , więc można sobie ulżyć :lol:
Cypis
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2015 23:38
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Cypis »

Oj, ulżyło mi :oops: :D Jak dobrze to czytać :) Elu, wybawiłaś mnie z pieluchy :D Bardzo Ci dziękuję :kwiat: :serce: :D
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02

Post autor: asiulek »

Cypisku :serce: zawsze można kierowcę postraszyć :twisted: :evil: ;) :lol:
Cypis
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

He he he, albo będę śpiewać, ja za starych dobrych czasów: na prawo las, na lewo las, a ludziom chce się siusiu :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja znam inaczej ;) płynie Wisła płynie środkiem autobusu, jak się nie zatrzymasz, to zrobimy siusiu :lol: :lol:
dana62
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: dana62 »

W Medikurze(Etna) byłam w ubiegłym roku,ośrodek duży,dobra baza zabiegowa,miłe panie w recepcji,pokoje dwuosobowe duże ja w takim byłam.Na 11 piętrze taras widokowy i kawiarenka z pięknym widokiem i przeszklonymi oknami ale mało się tam działo,każdy chodził do Bałtyku ,Niwy ,Dedala ale w Medikurze nie było przynajmniej wtedy dobrej muzyki.
Z ZUSu jest mnóstwo dodatkowych zajęc obowiązkowych..relaksacyjnych,edukacyjnych,minusem jest brak basenu na miejscu,trzeba dochodzić do Bałtyku-w zimie łatwo o przeziębienie,koleżanka miała basen dochodzący kilka razy poszła i była chora.Ja osobiście lubię morze i zawsze jak czas pozwalał chodziliśmy na spacerki kilka razy byliśmy w Arce,warto się wybrać .Serdecznie pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku :D
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziękujemy Dano :kwiat: za cenne informacje, pozdrawiam serdecznie, już niedługo same wszystko przetestujemy :D
Cypis
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Asiu, nie znałam w tej postaci :)
dana62, bardzo Ci dziękuję za info. Tak jak Asiulek napisała, tylko godziny dzielą nas od Kołobrzegu :)
A, ja nadal nie spakowana :lol: :lol: :lol: Jutro rano, na spokojnie wezmę się za to :D
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Spoko Dziewczyny , ja też w proszku.Narobiłam takiego bałaganu że sama nie wiem co gdzie mam.Zawsze wszystkie przydasie miałam naszykowane wcześniej a teraz :shock: :shock: :shock: :shock: Jak się osobisty obudzi to zawału dostanie :lol: :lol: :lol: :lol:
dana62
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: dana62 »

Napiszcie po powrocie jak było,życzę udanego wypoczynku i wybornego towarzystwa-pozdrowionka :D
ODPOWIEDZ