Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Byłam w sanatorium Zgoda w bieżącym roku od 2 do 22 września. Jestem zadowolona z pobytu i obsługi pod każdym względem. Zabiegi zalecone przez bardzo sympatycznego lekarza wykonane na poziomie i z kulturą. Jedzenie palce lizać w miłej i czystej stołówce. W pokojach czysto i sprzątane na bieżąco. Ręczniki i pościel wymieniana na życzenie. Chętnie wrócę tu jeszcze raz, nawet prywatnie. Jak w każdym zbiorowisku ludzkim zawsze znajdzie się ktoś, komu nic nie pasuje, bo są ludzie wtedy szczęśliwi, gdy są nieszczęśliwi i z zasady krytykują wszystkich i wszystko. Pozdrawiam miła obsługę Zgody. Kuracjuszka z pokoju 307.
Witam. Jednak warto wnikliwie czytać archiwalne oceny tego samego ośrodka. Już ze sposobu pisania można
z przymrużeniem oka przyjmować daną opinię. Tak wiele zależy od nas samych, od naszego patrzenia na otoczenie.
Tytuł tematu przestraszył, ale to było jak się okazuje dawno i się zmieniło na dobre. Gratuluję.
Zgadzam się z Dzi ,Byłam gościem u kogoś w tym sanatorium w 2011 r i pokój 1 był super ,jak też opis samego sanatorium przez tę osobę wcale nie nazwałabym okropieństwem.Całkiem ok.
Absolutnie nie zgadzam się z tą wypowiedzią. Byłam w Zgodzie na turnusie rehabilitacyjnym w 2012 roku, podczas Festiwalu Kiepury. Pobyt wspominam bardzo miło i na pewno wrócę tam i w tym roku. Po pierwsze - bardzo dobra organizacja obsługi kuracjusza, począwszy od posiłków a na wycieczkach skończywszy. Bardzo smakowała mi kuchnia, posiłki tradycyjne, jak w domu. Aż chce sie poprosić o dokładkę. Pokój bardzo komfortowy, z kabiną prysznicową, ja mieszkałam na pierwszym piętrze, ale Sanatorium ma windę więc nie ma większych problemów z poruszaniem się. Zabiegi wykonywane przez bardzo miłe Panie, aczkolwiek przydałoby się wprowadzić bardziej innowacyjne zabiegi (kriokomora, laser). Ja ze swojej strony mogę tylko podziękować za miłą gościnę i pozdrowić
Okropieństwo to mocno przesadzone określenie. Wiem, bo byłam w tym Sanatorium już tego roku, na turnusie rehabilitacyjnym (akurat była zniżka więc skorzystałam). My z mężem nie spędzaliśmy w pokoju wiele czasu, dla nas najważniejszy jest aktywny wypoczynek, więc większość pobytu spędziliśmy na stoku. Po powrocie z nart zawsze witał nas miły zapach przygotowywanej kolacji Do południa zabiegi, ułożone tak by nie zabierać nam wiele czasu - jeden za drugim. Podczas każdego śniadania z uśmiechem witała nas Pani od KO z propozycjami wycieczek i innych atrakcji. My skorzystaliśmy z "biesiady" z pieczeniem kiełbasek organizowanej dla Kuracjuszy. Świetna zabawa! Pobyt zaliczamy do udanych i sądzę że określenie "okropieństwo" jest bardzo krzywdzące, cały personel stara się by uprzyjemnić pobyt.