Busko Zdrój 1.05-5.05.2013 lista obecności!

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
forumowicz

Re: Busko Zdrój 1.05-5.05.2013 lista obecności!

Post autor: forumowicz »

Dobrze, że jeszcze chwilę zostałam. Mam trochę pisaniny w Wordzie stąd moje spoglądanie na inne portale w tym także na forum nasze sanatorium. Tak jak napisałam w jednym z ostatnich postów nie jestem przez Ciebie a także kilka innych osób dobrze rozumiana. Pisząc, że się wycofujesz nie miałam na myśli wycofania ze znajomości, której tak właściwie nie ma a to iż odpowiedziałeś na pytanie Elunii a moje "zbyłeś". Nie wymagam od Ciebie obietnic bo też sama nic nikomu nie obiecuję. Ja także jestem towarzyska, ale to już pozostawiam dla przyjaciół w realu. Tu staram się nikomu nie wadzić chociaż niektórzy tak to odbierają. Ot i cała sprawa z wycofaniem. O nic innego mi nie chodziło.
forumowicz

Tematyka spotkania Busku nie będzie dotyczyła oprogramowania komputerowego z pewnością. Będzie wiele, wiele innych ciekawych zagadnień z zajęciami praktycznymi włącznie. Tak że bez kompleksów, proszę zgłaszać swój akces chęci udziału w spotkaniu. Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Przeniosłem "kilka" postów do rozmów w toku II.
forumowicz

no no Basiu kontynuuj ,zainteresowały mnie te zajęcia praktyczno-techniczne,bo my z MIXem jesteśmy teoretycy
forumowicz

Max, prowokatorze, wiem, że jesteś teoretykiem ... i to ortodoksyjnym!!!!!!!!!! Myślę, że program zgodny będzie z oczekiwaniami każdego kto przyjedzie, bo będzie jego własny...indywidualny. Ale o tym sza, sza, sza. Teraz tylko załatwić wygodne miejsce do spania, to podstawa Do zobaczenia w Busku:D :D :D
forumowicz

Już za miesiąc majówka i myślę że dobrze by było gdyby jakaś osoba zajęła się koordynacją spotkania forumowego. Proponuję MAX-a. Zachęcam żeby pisać głownie na forum,ale również jeżeli są jakieś zapytania o noclegi to bezpośrednio na private MAX-a. Wszystkie osoby które będą miały ochotę na spotkanie w realu będą mile widziane. Oczywiście to,że proponujemy wspólne spotkanie do niczego nie zobowiązuje. Każdy będzie mógł spędzać czas tak jak lubi, z kim chce i jak chce. Myślę ze będzie wesoło i sympatycznie. A o to przecież chodzi żeby chociaż na kilka dni zrelaksować się i odpocząć. Wiek,status społeczny,stan cywilny itp. nie mają znaczenia. Jedyny warunek to pozytywne nastawienie. I jeszcze jedno...,ponieważ forum NS to tak jakby żywy - wirtualny organizm,dlatego oczywiste jest że są spięcia i sytuacje, że jedni się lubią bardziej a inni mniej. Ale w realu bywa zgoła inaczej i myślę że właśnie w Busku, które uśmiecha się wiosennym słoneczkiem w herbie polubimy się i fajnie spędzimy czas. Pozdrawiam prawie wiosennie. :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam, Mix powtarzając za Naszymi koleżankami- wydepczemy deptak w Busku.....jak go nie ma, wydaje mi się że jest szansa na dość spore spotkanko forumowe, oby tak dalej, pozdrawiam, a co do programu- jestem otwarty i elastyczny, choć stawy mówią co innego- na wszelkie propozycje :!: :)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Wszystkim uczestnikom spotkania w Busku, Basia wyśle nader ciekawą książkę ;) Bardzo proszę o teoretyczne zapoznanie się ponieważ część praktyczną
będziemy... ćwiczyć w Busku :D Ponadto MAX zaprasza wszystkie Panie do basenu z... delfinami :lol:
Bardzo proszę o zapisy :D ilość miejsc w basenie... ograniczona :!: :lol:
forumowicz

Dla pań czy ....delfinów :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Selene, basen to jakuzzi, a delfiny to rekiny -motywujące do......nauki pływania, co do książki Basi, to tak jak w dowcipie- od rana czytaliśmy z Rychem książki, potem przyszedł Zenek z dwoma, a jak przeczytaliśmy wszystkie to poleciałem do monopolowego dokupić jeszcze :lol: :lol: :lol: a gdzie w tym wszystkim.....rehabilitacja :?: chyba że z ....rekinami :?: ;) :lol:
ODPOWIEDZ