Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Potrzebuję wiedzy dotyczącą terminów. ZUS wielkopolski jak długo czeka się od złożenia wniosku w oddziale na komisję a po komisji o ile przydzielą sanatorium termin wyjazdu.Pozdrawiam
Można założyć, że termin komisji od złożeniu papierów, to około 2 lub 3 tygodnie. Co do terminu wyjazdu to chyba kwestia dogadanie. Ja jak byłem na komisji dwa lata temu to Pani proponowała mi wyjazd za dwa tygodnie, ale powiedziałem jej, że ten termin koliduje mi z sytuacją w pracy i dostałem wyjazd za trzy miesiące.
Witam,25 stycznia w (poniedziałek) złożyłam wniosek o sanatorium do oddz. ZUS wielkopolska, teraz muszę opracować strategię działania o jak najlepszy przydział.
05.02.2016 mam komisję w ZUSie odnosnie złożonego w niosku o sanatorium.Troche mam obawy czy mi przyznają,cały czas pracuje i nie chodzę na chorobowe.Podzielcie się swoimi doświadczeniami,już bylam w sanatorium z ZUSu ale wtedy bylam po długim chorobowym
Wydaje mi się, że to, że cały czas pracujesz to jest plusem. W moim rozumowaniu- zależy Ci na pracy jak również na zdrowiu.
Ja też obecnie czekam na komisję,a na zwolnieniu ostatni raz byłem rok temu. Kręgosłup boleć boli, ale przecież z każdą pierdołką
nie polecę do lekarza
Ostatnio zmieniony 31 sty 2016 11:24 przez cekaj, łącznie zmieniany 1 raz.