Kobieta po 50-tce bez ubioru...!!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Kobieta po 50-tce bez ubioru...!!!

Post autor: andrzej1955 »

Mix , temat wyglądu, wagi etc, drażliwy dla kobietek, ale nie wierzę że nie spotkałeś- mimo że krótko żyjesz na tym świecie- zgrabnych 50-tek, może reguła z winem, im starsze tym lepsze nie sprawdza się w 100%, ale coś w tym jest, wprawdzie twój kolega Max ciągle i od wielu lat szuka kobiety do 40-tki, ale nie wiem czy dobrze robi, a może nie spróbował tych po 50-tce, zapytam przy najbliższej okazji,Mix popatrz uważnie, a czas zbliża się ku temu sposobny....niedługo Maj, a potem...lato, pozdrawiam ;) ;) :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

witaj Guma :) Mi te panie na fotce wyglądają tak przed 50,no może nie wszystkie :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

andrzej1955 pisze:Mix , temat wyglądu, wagi etc, drażliwy dla kobietek, ale nie wierzę że nie spotkałeś- mimo że krótko żyjesz na tym świecie- zgrabnych 50-tek, może reguła z winem, im starsze tym lepsze nie sprawdza się w 100%, ale coś w tym jest, wprawdzie twój kolega Max ciągle i od wielu lat szuka kobiety do 40-tki, ale nie wiem czy dobrze robi, a może nie spróbował tych po 50-tce, zapytam przy najbliższej okazji,Mix popatrz uważnie, a czas zbliża się ku temu sposobny....niedługo Maj, a potem...lato, pozdrawiam ;) ;) :lol: :lol:
P.Andrzeju podaje pan nieprawdziwe dane bo dopiero p.mix dopytywał się jednej pani czy nosi perukę więc chyba podwyższył poprzeczkę wiekowa w górę a może to dopiero przymiarki ha ha miłej nocki
Awatar użytkownika
wojtaszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2013 22:12

Post autor: wojtaszek »

Kobietki po 50 sa nprawde piekne i zmyslowe.Nie wie czeu ialy by sie wstydzic swego pieknego wygladu. A zwlaszcza sexapilu
forumowicz

Mnie się podobają wyłącznie kobietki 50+vat. Wojtaszek będziesz w Busku ?
Awatar użytkownika
wojtaszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2013 22:12

Post autor: wojtaszek »

Nie wiem jeszcze czy pojade bede sie starl.
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Małgosia69 »

Ach,ach nareszcie wiem Mixiu dlaczego Ci sie nie spodobałam :!: Jestem po prostu za młoda :serce: :lol: A juz myślałam ,że coś ze mną nie tak. :oops:
forumowicz

Mix jak zwykle prowokuje, vat od 50? to nie jest tak źle ;)
forumowicz

A ja poznałam pana 50-vat tu na forum ;)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Biblijnej Ewie wystarczał listek figowy, późniejsze kobiety w ogóle nie zakładały bielizny pod ubranie. Pierwsze majtki w niczym nie przypominały dzisiejszych fig czy stringów i były zarezerwowane dla dam lekkich obyczajów. Upowszechnieniu tej części garderoby przysłużyła się dopiero rosnąca popularność sportu i… coraz krótsze spódnice. A kobniety czy to młode czy to .....:D po 50 też lubią chodzić z gołymi pupami. I nie mówcie zboczeńcy:D , ze tego nie lubicie. A kobitka 50+ i tak jest lepsza ..... we wszystkikm :D
ODPOWIEDZ