Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Byłem w UStroniu w Równicy na przełomie lutego i marca 2o14r.. Pokój rezerwowałem telefonicznie skierowanie z NFZ poszpitalne , tak jak prosiłem dostałem jedynkę mieszkałem na 3 piętrze po stronie wejścia do Równicy.
Wiecej znajdziesz tutaj jeśli zechcesz przeczytać :http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... 32#p160732
Witam, jestem nowa na forum, poszukuje informacji o warunkach pobytu w sanatorium Równica w ramach prewencji rentowej. Przeczytałam wszelkie zamieszczone już posty. Proszę o informacje czy jest możliwość rezerwacji pokoju 1-osobowego - z tego co czytałam tutaj nie do końca jasno wynika. Dziękuję
No bez przesady... Nie ma powodu do paniki i przerażenia - Szpital Uzdrowiskowy Równica to jeden z lepszych ośrodków sanatoryjnych w naszym kraju.
Fakt, że moloch i nie każdy to lubi, ale przy zgranej ekipie i daj Boże fajnej "współspaczki" te trzy tygodnie miną piorunem i będzie żal wyjeżdżać.
Nie wiem jak jest obecnie, ale podczas mojego pobytu lokalne biura turystyczne proponowały bogaty repertuar wycieczek i imprez integracyjnych.
Ustroń to także małe urokliwe miasteczko w Beskidzie Śląskim. Zerknij tutaj http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewto ... 50#p243053
Będzie dobrze... bo nie ma innego wyjścia.
Pozdrawiam
Ale jest taki wprawdzie nie duży koło "Równicy" można przycupnąć na ławeczce a za Wisłą jest duży park.
Pokój, w którym mieszkałam można zobaczyć na zdjęciach. Wystarczy poszukać na forum
Violet ta łazienka, którą miałam w "Równicy" to według tej, którą mam teraz w Goczałkowicach to był pokój łazienny
Qrde tęższa osoba to z pewnością będzie miała problem by się obrócić przy zamkniętych drzwiach
Ja byłam prywatnie na 9 pietrze to inne warunki pewnie - ale łóżko było takie szpitalne - na kółkach z materacem. Ogólnie wrażenie: pokój szpitalny z dodatkiem szafy ubraniowej i lodóweczki. Widoki piękne obojętnie które piętro i z której strony budynku. Zabiegi niby na miejscu ale nie dla wszystkich - dla większości takim łącznikiem spory spacerek do Domu Zdrojowego, więc jak ktoś o kuli czy z laską to kłopot, no i trochę chłodno na sam dres czy szlafrok, a w samym DZ zabłądzić można . Park specjalny niepotrzebny, tam wszędzie zieleń i ścieżki, polecam wzdłuż brzegu spacery i kijki weźcie albo wypożyczalnia w centrum jest bo w sanatorium nie wypożyczają. Pokoje owszem 2-osobowe ale mogą drugiej osoby nie dokwaterować.