Ciechocinek -Gracja od 15.02.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jolanta-rybnik
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 29 gru 2015 20:08
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0

Ciechocinek -Gracja od 15.02.2016

Post autor: jolanta-rybnik »

Wybiera się ktoś do Gracji w Ciechocinku od 15 luty?
Ostatnio zmieniony 28 sty 2016 23:32 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
StrapOn
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2016 12:31

Re: Ciechocinek -Gracja od 15.02.2016

Post autor: StrapOn »

Witaj jolanta rybnik jest nas trochę osób z forum jadących do Ciechocinka może gdzieś spotkanie?
jolanta-rybnik
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Jestem za spotkaniem ,jedzie ktoś tez do Gracji bo jak na razie to nikt nie pisał. Pozdrawiam i czekam na jakiś kontakt
Jolanta
StrapOn
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2016 12:31

Post autor: StrapOn »

Jak coś to podaję do siebie meil [email].pl w celu szybkiego kontaktu możemy wymienic się numerami telefonu Ciechocinek to niewielkie miasto więc będzie łatwo się nam spotkac
MARK50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 sie 2014 11:59
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: MARK50 »

Witaj Jolanto szkoda ze nie dostałem skierowania do Ciechocinka tylko Stróze i dodatkowo od 12 kwietnia inaczej mielibysmy wspólna trase, byłem kiedys w Ciechocinku tyle ze prywatnie i w lecie ale zycze Ci samych dobrych chwil w tym urokliwym miasteczku , Mark z Rybnika
jolanta-rybnik
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Liczyłam ,że znajdzie się ktoś z okolic Rybnika ale cisza, może nie wszyscy tutaj zaglądają. Ja jadę pierwszy raz ,więc jestem pełna obaw. No szkoda ,że nie jedziesz do Ciechocinka. Życzę miłego pobytu. Pozdrawiam ,Jola z Rybnika
jolanta-rybnik
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

StrapOn pisze:Witaj jolanta rybnik jest nas trochę osób z forum jadących do Ciechocinka może gdzieś spotkanie?
Już wróciłam z Ciechocinka ,nie było źle ,baza zabiegowa Ok i jedzenie też ,dużo starszych osób. Teraz żałuje ,że nie nawiązałam z Tobą kontaktu bo troszkę się nudziłam.
pozdrawiam
Jolanta
ODPOWIEDZ