Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mimoza pisze:Witam wszystkich kolejkowiczów.Wczoraj wróciłam z sanatorium z Ustronia.
Było super.Zima była przepiękna,okolice również.Byłam w ośrodku MALWA.
Jestem bardzo zadowolona.Spotkałam wspaniałych ludzi.Było super,super,super.
Mimoza napisz proszę (utwórz ewentualnie ) w temacie o Ustroniu i Malwie .,ale obszerniej Forumowicze czekają na takie wiadomości. Skąd brać świeże wiadomości jak mało kto po powrocie opisuje odwagi
Witaj Atina,
5 stycznia miałam numer 867. Przez tydzień nie wchodziłam, aby sprawdzić i w między czasie dostałam do domu skierowanie do sanatorium od 10 marca w Iwoniczu - Górnik. Wyszło, ze czekałam 20 miesięcy. Jak dzwoniłam w grudniu to poinformowano mnie, że oczekiwanie wydłużyło się z powodu przesunięcia środków
coraz bardziej zastanawiam się co wybrać ( a co nie mogę )podobno można zadzwonić i poprosić lub napisać gdzie by się chciało pojechać . Czasami się przychylają
Gaba,
jak zależy Ci na szybkim wyjeździe to zadzwoń do NFZ, bo może są jakieś zwroty. Wtedy możesz mieć termin nawet za dwa tygodnie. Podobno o tej porze roku jest dużo przesunięć terminów, w związku z czym są zwroty